miercuri, 21 iulie 2010

De ce?!

In ultimul timp, tot mai multe persoane imi spun "Ai devenit trist.Esti o persoana trista"...Si ieri mi s-a zis de catre 2 persoane diferite, amandoua ma cunosc de ceva timp e drept ca din ipostaze diferite.
-- Cum adica sunt trist?!
-- Pai nu mai zambesti atat de des ca inainte.Si cand zambesti o faci fortat.

-- Cum adica sunt trist?!
-- Esti apatic, nu ai chef de nimic. Mergi cu capul in jos tu care niciodata nu ai avut alura asta.Esti mereu pe ganduri. Te afunzi in munca ta de la 8 dimineata pana seara tarziu indeferent de ce e vorba si nu mai vezi si faci nimic in afara de munci.

-- Cum adica?!
-- Esti "apasat".Uite tu inainte cand erai intr-un grup sau intrai undeva ii faceai pe toti sa rada, stiai sa induci o stare de spirit vesela, lumea te astepta...acum stai si asculti, fumezi si te uiti fara sa scoti un sunet.

-- Ce?! Zi-mi mai mult sa imi dau si eu seama...
-- Ai mai scris ceva la cartea aia care vroiai sa o scrii de managenet hotelier?!
-- Nu prea. Am citit foarte mult tot felul in ultimul timp si nu am mai avut timp. Cand ma apuc, scriu cateva fraze si apoi numai...
-- Ce citesti?!
-- Marketing, adaptarea la piete, tehnici de...chestii d'astea
-- Bagh tampitule...citeste si tu altceva.

-- Asa...
-- Traieste! Iesi in lume, razi, ia-ti concediu. Iesi draq din starea asta.

Eu nu imi dau seama...asa e?!
Ma simt ok, am un tonus fantastic, abia astept sa ajung prin birouri sa lucrez, imi previzualizez sarcinile cu 1 zi inainte si seara.
Nu am mai iesit de ceva timp...am iesit cu cel mai bun prieten cand a mai stat prin Cluj. Am fost o dupa amiaza la Tarnita si cam atat. Nu am chef sa ies, nu simt nevoia. Vreau sa dorm non stop.

Sunt trist?! Nu mai fac glume?! Nu mai sunt asa ca inainte?!

5 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate si cu durere da. nu stiu ce s-a intamplat cu tine...nu am vrut sa it spun

Anonim spunea...

Madalina Manole, Bro !

Anonim spunea...

bea! de cand nu mai bei nu mai ai chef de nimic!!! alcoolicule

Bistranca spunea...

poate ca faza asta cu lasatul de "toate" cele..e ca si dieta..te deprima indiferent de rezultate.. Si faza cu munca..ca de abia astepti sa mergi la birou..e bine atata timp cat nu devine o "scuza" pt altceva..de care fugi..

moni zambareata spunea...

din pacate nu mai esti ca inainte.totusi nu e o problema atata timp cat tu te simti bine. daca acum ai incerca sa fii altcumva atunci chiar ar parea ceva fortat si fals.e doar o perioada si vei trece peste.toti avem momentele naostre si mai bune si mai rele