joi, 21 octombrie 2010

CORECT

Am ras cu lacrimi. Am inchis usa de la birou, am iesit in parcare. Corect si adevarat 100%. O sa pun si niste poze dar putin mai tarziu ca am extrem de mult de lucru. Momentan doar articolul.

Bro' !

Iurie Darie vrea sa faca filme porno cu consoarta.
La varsta lui poate face orice. Poate savura un pahar de urina sau degusta un grandios festin de excremente.
Omul e octogenar ! Sa nu uitam ca a fost seful lui Toma si Papaiani in BD !
A publicat ceva poze cu nevasta-sa dezbracati. Vai vai ! Ce nemernicie !! Cum poate face asa ceva ?
Bai oameni buni ! Ala are o varsta pe care putini din noi o vor apuca ! Nu au cum sa va mire deciziile lui. Eu unul nu m-as mira nici daca isi publica foto cu un morcov infipt in anus. Apoi putea s-o puna pe Anca sa i-l gateasca. L-ar savura impreuna. Fiert, ca n-au dinti sa-l mestece.
Cum niciodata nu l-am considerat un mare actor ci mai degraba un maimutoi, banuiesc ca intr-o lume atat de bolnava Iurie poate face boxoffice in gerontofilie, daca pistoneaza cu degetele in spelunca nevestei. Asta e ultima lui sansa.
Are toata sustinerea mea !
Tot respectul, Iurie !

Imi aduc aminte o reclama TV cu el si Anca.
Aia-l prindea in bucatarie, noaptea in intuneric. El scotea tiptil o cutie cu margarina din frigider si manca. Nevasta-sa vine si-i spune :
Te-am prins ! Ai mancat margarina !
El neaga dar e murdar de margarina la gura.
Asta-l sterge cu degetul si mananca ea.
Asta lasa capul in jos, simtindu-se vinovat.

Daca pe mine ma prindea nevasta noaptea mancand margarina:
Te-am prins ! Ai mancat margarina !
Eu : Da, fa ! Am mancat ca imi e foame si am dat bani pe ea ! Da’ tu de ce ma urmaresti ca un spion ? Mars in pat ca sar cu palmele pe tine de zdreanta ! Mancare in frigider -ioc si faci si scandal ca mananc precum saracii margarina ! Ia sa-ti faci tu bagajelul si s-o tai la ma-ta ! Mor de foame cu tine in casa. Nici nu stiu de ce te mai tin. N-ai nimic in casa asta ! Mars !!

Un comentariu:

gicu..de la scularie spunea...

bro nu e sanatos! jur! am mai citit tot ce a scris el p'aci si ce a comentat...jur ca nu e cu totul acasa. ce mi-ai mai povestit si tu...abia astept sa-l cunosc in carne si oase!am inteles ca mai mult oase...dati autografe?!