miercuri, 1 septembrie 2010

Recunosc...am pierdut timpul

Ca niciodata! Am facut curat si ordine in jumatate de birou si apoi m-am pus putin la calc sa imi verific mailurile etc etc.
Am pierdut in fata calculatorului 1 ora jumate. Am ras cu lacrimi, m-am amuzat, mi-am facut o zi superba.
Eu citesc mult in fiecare zi. Toate ziarele locale (incerc la prima ora dar pe parcusrsul zilei le citesc), unele nationale, site-uri de televiziuni etc. Imi gasesc o gramda de informatii si de clienti. Jur. D'aia citesc asa. Si metode si multe altele. Pe langa astea mai citesc cateva bloguri care ma distreaza, ma tin interesat. Desi nu-i agreez aproape de loc, desi uneori au dreptate ii citesc pe Ciutacu si pe Badea. Doi idioti pupincuristi, homosexuali si muisti in proportie de 90% restul de 10 geniali. In fine. Si asa ajung azi de pe blogul lui Badea pe al lui Huidu (se cearta intre ei) si de pe blogul lui Huidu pe un super super blog. Hai sa va arat ce gasesc eu aici.

Articol:"
Erotica
O mana ma atinse usor, ca o aripa zvacnind. Aerul are miresme puternice, ametitoare. Ferm dar delicat, ma simt aplecat in fata. De nicaieri a doua mana coboara incet pe linia abia mijita a coapsei drepte. Apoi amandoua, imi cuprind fesele tremurande, mangaindu-le molatic. Lumina difuza a lumanarilor, e blanda, invaluindu-ne cald. Miroase a flori de toamna abia culese.
Mainile catifelate, continua plimbarea abia ghicita, pe corpul meu, ramas prizonierul lor. Pe gat, piept, mai departe pe picioare, atingerea lor ma face sa freamat cuprins de dorinte ascunse.
Apoi, se intampla, usor o caldura insuportabil de placuta, imi cuprinde corpul, simt ca plutesc!
O voce guturala, de fumator inrait, ma trezeste brusc si brutal:
- Hai bai Mirceo, mai da si tu din cur, ca io am obosit sa-ti imping lutul la deal, putoarea dreacu', numai tu sa te simti bine ! Si mai spala-te, ca puti a hoit!
Ciutacu, transpirat tot, era extenuat...


Alte poze descoperite de mine in blog...am ras de m-am spart pe parcursul citirii lui...


Sau...



Si....



Cei care scriu pe blogul respectiv sunt geniali! Dar va las si linkul complet al blogului: Mircea Badea

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bai baiatule ! Ala cu blogul e dement complet ! O data ce ai citit un post nu te lasa sa parasesti incinta pana nu-l navighezi pe tot ! Asta ,erita un premiu !

Mult prea tare !!!

Anonim spunea...

Nu am nici cea mai vagă idee ce e in capul ăstora care conduc Ploieştiul şi ignor faptul că oamenii ăştia reprezintă nişte partide politice. Nu pot să cred că ei sunt nişte tipi integri şi deştepţi, dar partidul îi obligă să se poarte ca nişte cretini.

Remarc doar că, în Ploieşti, de ceva vreme, se înmulţesc cerşetorii, parbrizarii devin tot mai agresivi, ţiganii-nomazi îşi pun şatrele în oraş iar câinii au devenit o prezenţă urbană mai populară decât asfaltul. Ne transformăm încet, dar sigur, într-un oraş prăfuit şi nesigur, în care fiecare face ce vrea iar ordinea publică este o normă socială asumată de fiecare după cum îl taie capul. Unii înţeleg să nu arunce hârtii pe jos, iar unii să se cace pe unde apucă.

În tot timpul ăsta, autorităţile înţeleg să folosească banul public ca pe mâncarea dintr-un sejur all-inclusive: fiecare îşi taie o felie cu mult mai mare decât mănâncă de obicei acasă. Nu mai există priorităţi în "dietă", ci doar manifestarea unei lăcomii care mă sperie de-a dreptul.