marți, 6 iulie 2010

Walk of fame

Gata. Am hotarat. Walk of fame.
Sunt atat de prins de vreo 2 saptamani cu muncile ca nu imi vad capul. Nu pot sa dorm,ma gandesc tot timpul la diferite solutii, probleme etc ca uneori ma uit la ceas si nu imi vine sa cred cat e ora.
Intre timp am implinit 1 luna si 2 zile de cand nu am baut nici un strop de alcool si mai bine de 1 luna de cura de slabire. Ma inderpt vertiginos sub bairera celor 100kg pe care mi-am propus-o in prima faza.
Apartamentul e asa cum cum l-am cumparat, nu am reusit sa fac nimic deocamdata din mai multe motive: -- nu am masina la dispozitie nonstop cu care sa ma deplasez dupa una alta, nu am timpul necesar, nu am toti banii neceasari.Nu am reusit inca sa-l declar, sa fac nici contractele la gaz, apa si lumina. Pana ieri nu eram convins de design si una alta. Azi sper sa le rezolv.
Dar e clar ca ieri am ajuns la niste concluzii clare:
-- gresia, din care deja am 3 cutii + alte 18 promisiuni clare dar pe care nu le-am mai dorit depozitate, este conform postului anterior
-- un prieten (din domeniul constructiilor) imi face incepand de saptamana viitoare tot ce inseamna montaj gresie, faianta, pereti, etc etc
Cel mai tare: gresia, avand in vedere ideea de la care am pornit va fi felul urmator: -- fiecare cutie va fi montata formand un patrat din culoare si modelul ales de prietenii mei.--pe fiecare patrat aplicat voi aplica stelute identice celor de pe walk of fame cu numele prietenului. WALK OF FAME baby. Pe 2 pereti mari cred ca voi aplica tapet personalizat cu imaginile laterale ale walk of fame! Patul va fi retractabil in perete. Coltarul imens de culoare neagra asortat cu o masa mare de sticla fie transparenta fie alba si cu "patrate" unul alb, unul negru, unul alb unul negru...Fain?!
Astept inca cateva inscrieri la gresie!

Niciun comentariu: