miercuri, 16 iunie 2010

Ghinion

Imi cumparasem anul trecut un cort super fain cu care am fost la Gura Portitei si redescoperismen asfel farmecul extraordinar al statului la cort. Anul asta tot o vacanta de genul am planuit dar putin altfel:
-- o sa fim 1 sau 5 sau 3 sau 4 sau 6 (depinde de mai multi factori)
-- o singura masina
-- buget de austeritate
-- buget de superausteritate
-- Gura Portitei
-- am mai spus de buget
-- barca gonflabila de la Cluj
-- excursii pe canale, lacuri etc
-- pecuit pe canale, lacuri etc
-- facut plaja si baie in mare
-- bautura (restul daca vor fi -- eu nu mai beau)
-- idem la ierburi si arome
Si multe multe altele.

Weekendul asta vroiam sa merg cu cortul undeva p'aci p'aproape prin Apuseni. Sa ma superlexasez. Belis -- stiu niste locuri faine -- , valea Ariesului ...ceva.

Dar, desi nu am imprumutat nimanui cortul, desi l-am folosit doar atunci la Gura Portitei, desi stiu cu cata grija l-am pus "bine" si impachetat, NU IL MAI GASESC!!!
MOE DE NERVI! Era un cort asa de bun (a trecut o noapte extrem de furtunoasa in care toate corturile picasera -- si el dar nu m-a deranjat sa dorm in continuare i el) si asa de fain. Acum trebuie sa cumpar altul...nu o sa cumpar pana in weekendul asta ci o sa-l ma caut...poate apare...si oricum atunci cand o sa cumpar (cu 1 zi inainte de plecare) pun pariu ca in ziua plecarii o sa il gasesc.

GHINION curat...

Un comentariu:

Schite spunea...

da:))) asa e cu gasitul in ziua plecarii:))...eventual il gasesti dupa ce iti cumperi deja altu si te intorci din mini-excursie...have fun!