vineri, 12 martie 2010

Miezul din dodoashca

Eu sunt ala...

articol gandit sub influente (malefice)

Basescu e academician. Si Elena Ceausescu era. Si Basescu are titlu de academician pentru ca a ajutat Academia sa obtina sediul. Asa obtii in Romania titlul de academician cu unanimitate de voturi...

M-am hotarat ca de acum la toate "galele" si "decernarile" sa particip si sa iau si diplome, medalii si premii. Imi aduc aminte ca prin 2006 o prestigioasa organizatoare de "gala" mi-a propus un parteneriat si in schimbul sprijinului (care era de vreo 200 euro -- sponsorizare) urma as imi dea nu stiu ce cupa/medalia/diploma de "smecher".
O sa iau de acum toate titlurile si diplomele si cupele posibile. Pariu ca in maxim un an am cel putin 3-4 titluri d'alea pompoase si faine!

Miezul din dodoashca! Eu sunt ala.

Intre timp distinsul domn Primar Solomon (PDL) de la Craiova se odihneste putin la mititica. Ca a luat spaga! :))! Pai daca tot se pun astia pe primari care au luat spaga eu mor de bucurie! Ma tavalesc pe jos de fericire! Abia astept! Dau de baut!

Si distinsul domn deputat Pentru Calian (PDL) are un ditamai dosarul cu curve--a se citi aici . Pai e normal sa fie asa ceva. Toti au fost la curve si merg la curve. Toti!! Dar sa fii atat de scartar incat sa nu le platesti?! Hai domne' ca asta e jalnic! Le duci mata la hotel la Bucuresti (pe banii nostri) dar din buzunarul matale nu platesti o curva?! RUSINE!Domnita, saru' manushitele, daca cumva (putin probabil) cititi acest post...sa-i fie rusine! Va dau eu banii ca e ca si cum v-ar da el ca doar tot din banii mei plateste si hotelul si trenul...Numai o curva poate sa dea tzeapa la alta curva!!
Astept dezvaluiri despre alti deputati si senatori de Cluj care se fut cu colegele de partid -- nu ca ar fii un lucru rau -- desi sunt casatoriti -- aici e un lucru rau --, care nu fac promovari decat pe criterii "te fut, te promovez".. Vai vai vai in ce lume traim!!!
Pe cine ai suparat tu mai Caliene de te-a dat asa in fapt?! Dar sa nu platesti tu fata?! Unde sunt mai cei 7 ani de acasa?!Pariu ca tatal tau ti-ar da o mama de bataie. Tata daca ar auzii ca nu am platit la curve m-ar bate!Scartarule!
Hai cu dezvaluirile! Hai cu maneaua!

4 comentarii:

deshumata :))) spunea...

noa..si sa nu imi fie dor de Romania? :))))

Anonim spunea...

...DANS!!!

Anonim spunea...

Iubesc RROMANIA !!! O iubesc pentru cocalarii de zi cu zi, pentru politicienii de mahala pe care-i votam ! Pentru faptul ca in tara asta toata lumea gandeste in loc sa munceasca... si toti au si drept de vot ! Pentru faptul ca daca nu ne punem pe treaba in maxim 3 ani vom fi minoritari la noi in tara si pentru faptul ca suntem un stat de microbisti si ne construim stadioane pe banii statului ! Yuppy !!!

nic spunea...

vreau la curve si sa nu le platesc!!!!