joi, 25 martie 2010

Criza...personala

Sunt daramat.Sunt distrus. Aseara iar nu am dormit si m-am trezit de vreo 4 ori. Cred ca iar o sa intru in perioada aia de insomnii.
M-am uitat la meciul Dinamo-CFR pe PROTV. Comentau baietii aia doi care comenteaza si Champions League. Asa ciudat e sa te uiti la un meci de cacat si sa comenteze aia doi. Serios. Si au si folosit expresii de genul "la acest nivel inalt" si d'astea si vorbesc ei acolo in Champions...Groaznic. Nu i-as lasa sa comenteze meciuri d'astea asa slabe.
Dar motivul tristetii mele este altul. Un intreg univers mi se destrama. De cativa ani buni folosesc un singur antiperspirant...Old Spice. E deosebit. Se gasea doar in vreo 2-3 magazine/farmacii. Il caut de 1 saptamana. Alaltaieri am luat toate magazinele unde ma gandeam eu ca ar putea sa fie...farmaciile...nimic. Sunt distrus, daramat. Mi-am luat ceva care nu e bun, nu e pe gustul meu...
Antiperspirant adevarat nu am, cred ca intru in perioada de insomnie, vine Pastele...nasol. Mai bine dorm. AAAA ca acum a zis Mary ceva..."astenie de primavara"

P.S. daca stie cineva ceva de Old Spice va rog mult HELP!

2 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Deci vreau sa zic ca esti foarte tare Anonim...Mi-ai luminat dimineata :) Foarte dragutza povestioara ta. tine-o tot asa