luni, 11 ianuarie 2010

Mie imi place...

Citez dintr-un articol scris acum 2 ani in "One" : "De ce să înşeli? Pentru că nu ai de ales. Înşeli la fel cum circuli pe contrasens, cum parchezi pe loc interzis, cum mănânci o prăjitură! Înşeli ca să rămâi la suprafaţa vieţii sociale. E o nevoie, nu o plăcere. O corvoadă, la fel cu purtatul cravatei sau suviţele doamnelor în culoarea de anul asta" . În articolul din One Magazine, ştiristul oferea şi "reţete" în cazul în care eşti prins cu mâţa-n sac. "Când vă uitaţi în ochii ei, încercaţi să vă imaginaţi ceva misto, la cinci metri în spate, ca să păreţi şi puţin pierdut. Eu încerc cu un BMW decapotat, cu piele albă. Asta îmi aduce şi lacrimi în ochi, iar ele, de obicei, ajută."
Sa vedeti in finalul articolului cum a reactionat cel care scris articolul de mai sus cand a fost prins....
Nu imi plac revistele de scandal, nu imi plac pitzi sau coca, nu-i inghit...nu stiu foarte multe de monden.Nu stiu si nici nu ma intereseaza.
Dar acum a ajuns si la mine faza asta cu Lucian Mandruta...ca l-au prins unii cu amanta pe camp! Pe camp! L-au filmat, l-au fotografiat si el si-a cerut scuze in direct la antene in cadrul emisiunii "Acces direct" familiei si telespectatorilor.Marsh magh! Marketing pentru antene, pentru "Acces din rect" si Lucian Mandruta!
Articolul scris de el in One, caci el a scris e super adevarat in prima parte: de ce inseli? "Pentru că nu ai de ales. Înşeli la fel cum circuli pe contrasens, cum parchezi pe loc interzis, cum mănânci o prăjitură! Înşeli ca să rămâi la suprafaţa vieţii sociale. E o nevoie, nu o plăcere. O corvoadă, la fel cu purtatul cravatei sau suviţele doamnelor în culoarea de anul asta" Foarte tare. Dar tot el ne dadea sfatul cu imaginatul cu bla bla bla.
El a ales alta optiune pe care o aveti mai jos. Sictir.
Nu mai mintiti poporu'
Cu televizoru' !!!


Nevasta-sa stia de regie si il iarta in 2 zile.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce gainarii ! Cine crezi ca pune botu' la asa ceva ? Ratingul Acces direct si OTV-istii ! Pentur un pumn de galbeni un far' de oute ar putea face orice !
Imi e scarba de ei.

Marsh, gunoaielor !

dyanna spunea...

Faza asta chiar nu am vazut-o.Ce aberatie !

Anonim spunea...

Stiu ca m-ai vazut.... dar nu am facut nimic. Doar am iesit de 2 ori si .... ne-am sarutat.... Stii ca sunt doar al tau si ca nu pot face nimic cu alta femeie.... A fost doar un sarut = sex anal cu finalizare in gura !