luni, 28 decembrie 2009

Schimb de sms-uri

Cu un bun prieten...
El: "Gata!Jur k nu mai beau! Nici d revelion!Nici de ziua mea!Aoleo!Moor"
Il sun aflu ca a intrecut masura in materie de fructe distilate de Craciun.
A doua zi. El: "Aoleo! Moor! Nu mai beauuu! Niciodata!"
Il sun si aflu ca ii este in continuare rau si ca trebuie sa mearga la un botez! Ii zic ca cui pe cui se scoate.
De la botez: El:"Sa moara viata mea!Sunt pulbere si nici mancarea nu a venit! Iese iures mare! Spectacol.Bine k nu cunosc p nimeni. O sa vomit in farfurie la figuranta asta din fata mea...apoi am sa-l palmuiesc pe martalogu de barbaxu! am deja aliat o sticla de JB"
"Pulbere! deja rad cu lacrimi si se uita astia la mine k la urs! O sa asediez microfonul lautarului si am sa le zic vreo eu vreo 2"
Eu: "Vreau poze pe mms"
El:"Am arestat microfonu da au venit astia mmmi l-au luat! Le arat eu lor"
El" Fac tambalau d 2 ore incontinuuuu si astia nu m-au dat afara. Ei imi fac poze si ma filmeaza.Am aruncat cravata si mi-am scos camasa din pantaloni. Trendul serii"
Primesc un mms care atesta noul trend la botezuri: pe langa elementele vestimentare se observa clar ochii mari si injectati, privirea tampa si zambet demonic.
Insist la mai multe mms la care "Pai ma filmeaza astia! le zik sa imi faca copie. E si o fetita mik p aici.Am sa rapesc si copilul knd plec, sa-mi simta lipsa"
Putin mai tarziu: "S-a suparat tatal copilului botezat pe mine ca am aruncat cu pestele in staniol dupa chelnerita.Imi cer scuze la el desi chelnerita merita!I-am zis sa mai aduk JB si se face ca uita".
Imi cere un mms indecent cu mine! Nu-i trimit dar imi da el idei: "Da mms cu tine cum te caci sa le arat la astia aici. Le-am povestit si le-am trezit curiozitatea" De dragul glumei i-as trimite un mms cu un wc dar sunt la film, la mijlocul culoarului si nu pot sa ies..."Trimite man mms!Mi-am pierdut rabdarea! Deja beau cu sticla" "Gata. cred k vomit.Am o stare...cum m-am asezat la masa au plecat toti sa danseze!"
A fost ultimul sms. Nu mi-a mai raspuns la sms-ul meu, la telefon, la nimic. Nici azi. Cred ca doarme si se recupereaza. Il asteapta Revelionul!

3 comentarii:

Bedri Beia spunea...

:)) Mi-ai facut ziua :)) Am avut senzatia ciudata ca sms-urile sunt scrise de un vechi prieten de al meu =)), mi-l si imaginam, are obiceiuri d'astea, nesanatoase, cand trece peste limita de un paharel dupa masa 'ca este sanatos'.

Bloggeron spunea...

cand ai timo intra pe http://99bloguri.blogspot.com si poate doresti sa trimiti un mail pentru a deveni autor al comunitatii 99bloguri.O seara buna!

Butterfly spunea...

:)) foarte tare

ti-am descoperit blogul intamplator :)
spor la scris :)