sâmbătă, 5 decembrie 2009

De ce votez Basescu...

Acum sunt absolut convins ca el e solutia...dintre el si Geoana clar.Pacat ca Romania are din nou de ales raul mai putin rau din 2 rele...cunoscut?!
Nu sunt convins ca modul lui Basescu de a se impune e cel mai bun, nu sunt absolut convins ca solutiile propuse de el sunt cele mai bune. E clar ca solutiile lui sunt superioare solutiilor lui Geoana si Crin.
Dar nu de programe vreau sa vorbesc.
Voi pune stampila pe Basescu cu cea mai mare convingere! Pentru ca nu imi doresc un presedinte PROST! Pentru ca nu imi doresc un presedinte SLAB.
1. Prost. Toata campania lui Base a fost contra mogulilor--Vantu, Patriciu, Voiculescu. Ce face Geoana cu o zi inaintea marii confruntari?! Se duce si se intalneste cu Vantu la 12 noaptea la el acasa! Sa fii atat de idiot incat sa nu iti dai seama?! Daca a fost regie nu a fost obligatoriu geniala dar Geoana a fost chiar prost ca a pus botul! Putea sa se duca pe ascuns sau sa zica "nu azi". Daca nu a fost regie si chiar s-a dus el asa neregizat e si mai prost!
2.Slab. Geoana zice ca s-a dus sa isi ceara scuze/sa lamureasca de ce a zis in nu stiu ce interviu ca Vantu e malefic si turbulent! Si s-a dus pentru o asa problema la 12 noaptea!! Pai eu m-as duce la seful meu la 12 noaptea sa imi cer scuze/sa lamuresc ca eu sunt un biet angajat...dar el?!?!In postura lui, scuzele/lamuririle puteau sa mai astepte 1 zi sau sa se reduca la o convorbire telefonica. Apoi Vantu declara ca sunt prieteni si scopul vizitei a fost de relaxare! :)).Nici un apropo la lamuriri/scuze...si Geoana nu a spus nimic de relaxare.Si nici nu a facut apoi o conferinta sa-l "infrunte" pe Vantu. Pana la urma care a fost scopul vizitei?! Scuze/lamuriri sau relaxare?! Nimeni nu a lamurit aspectul asta! E lasat asa in coada de peste...sa mai zic si de relaxare?! Sa se uite la un film la 12 noaptea? Sa se futa in cur? Sa discute filozofie? Patetic.
Are si Basescu o gramada de bube in cap...dar nu e nici prost si nici slab!!! D'aia il votez!!
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de usor e de manipulat un om ca Geoana. Favoruri si smenuri toti fac. Dar cred ca Geoana este extrem de usor de manipulat. Sau PROSTIT!!!Nici nu vreau sa ma gandesc! Si prost si slab!
Mircea Badea scrie la el pe blog : "...Dupa care vine Vantu la televizor si spune ca erai incordat si el te-a ajutat sa te relaxezi. Oaaaaauuuu!!!! Petrecere in pijamale la mogul ?!?!?!?!?! Aaaaaa!!!! Da, si ca voi sunteti de fapt prieteni de mult timp , de unde si efectul relaxant al relatiei, dar ca n-ati spus pentru ca dadea rau in campanie. Asta dupa ce tu te-ai dezis public de personaj spunand ca nu-ti place de el pentru ca e “turbulent” si “malefic”. Adica la glontul pe care ti l-ai tras tu vine si prietenu’ cu mitraliera si ti-o goleste in tartacuta.

Noroc ca nici un proiectil nu ti-a atins creierul. Pentru ca nu l-a gasit.

Ok. Ca Basescu si Vantu sunt mana-n mana, n-am nici o indoiala. Ca Geoana isi merita porecla, ba chiar poate intemeia o religie in domeniu, este evident...." Intreg articolul lui Badea disponibil aici sub titlul "Prostanacul. Acum si in varianta relaxata."

Niciun comentariu: