vineri, 20 noiembrie 2009

Am un zambet....

'Strategul" de frate a reusit sa imi puna zambelul pe buze...

M-am hotarat. Fac nunta. Ma casatoresc si scumpa mea doamna se marita. Adica noi 2 intre noi.

Deja am stabilit cu carciumarul data si meniul. Acum ma ocup de organizare...invitati... chestii-trestii-socoteli.
Am impartit sarcinile cu viitoarea sotie, eu ramanand sa ma ocup de show - lucru la care sunt specialist, dupa indelungate si nenumarate sederi la astfel de festivitati.
Am hotarat ca jumatate din program sa cante Fernando de la Casasebes si cealalta jumatate Tarky. Invitat special Nikita - dar cu ceva meniu personalizat....ceva ieftin si mult.
Slujba la biserica va fi oficiata de Teoctist...ala cu ascunzisul la chilia buclucasa, desi am ceva emotii legate de spectacolul ce va urma dupa slujba. Am cativa prieteni care vor sa incinda o orgie cu el. Poate se baga si Tarky.
Inchiriem limuzina si sofer vreau un d-ala de l-a avut Columbeanca ca sofer. Bucatar il vreau p-ala de la Prima care pune vedetele sa gateasca iar plata o vor face aia de fac cinste la carciuma pe antena 1. Paza vreau sa mi-o asigure BGS. Daca intervine ceva vreau jandarmii sa vina sa-i tina pe inoportunisti si baietii de la BGS sa-i bata. Pe banii statului. Jandarmii nu vor putea fi identificati, ca nu-i stie nimeni. Nici eu nu se stiu.
Invit de asemenea tanara ( pe jumatate )familie Roman, convins fiind ca doamna nu e o tarfa si ca nu l-a imbarligat pe saracul tataie incompetentu'. Ea e o corecta. Ma miercum de a ramas asa greu gravida... probabil are ceva probleme...
Intre timp duminica votam. Asta daca nu stiati. Tin sa va reamintesc. Votam legea prostitutiei si a drogurilor usoare. Aveti grija cu cine votati ca poate ne amana plata ratelor la banci si...daca avem pe cineva la munca in strainatate il aduce acasa si-i da si 20.000 EU sa stea acasa. Nu sunt de acord cu diminuarea numarului de parlamentari. Asta vara am fost acolo sa-mi depun CV-ul si au spus ca nu mai sunt posturi vacante. Imi imaginez cat de greu va fi daca fac si restructurari de personal. Abia daca o sa se mai poate vota la 2 maini. Ma tem ca vor fi nevoiti sa voteze la 4...sau la 8... trebuie un atlet, ceva.. sa alerge printre scaune cu cartelele in mana sa voteze.

Azi e vineri si merg intr-o vizita. Am sa ma imbat.
Sambata sunt la munte, la un chef. Continui betia.
Duminica votez, ceea ce va doresc si voua.

Niciun comentariu: