marți, 17 noiembrie 2009

Am asa...o stare...

Am adormit nervos. Nu am dormit bine.
Sunt bolnav, am frisoane si nu imi gasesc linistea. Capul ma doare de mor...trebuie sa iau vitamina C.
De lucru pana peste cap. Nu imi gasesc nicicum linistea.
Ma uit la circul de la cu alegerile, de la circul de peste tot.Nici sa rad nu mai pot.
Sunt satul, obosit, plictisit, stors de orice chef si orice resursa mai ales de cand sunt si bolnav.
Imi doresc sa imi inchid telefoanele, sa ma inchid in casa si sa ma uit la TV, sa rod alune si sa mananc in pat vreo 2 zile fara sa ma deranjeze nimeni. Dar apoi as avea de dat explicatii unde am fost 2 zile, ce am facut, de ce nu am raspuns la telefon etc. Asa ca o sa imi vad eu de rutina mea zilnica, o sa ma plang aici din cand in cand si o sa vad cat de tare o sa vina gripa peste mine.
Mi-a placut foarte mult timpul petrecut ieri cu Andra.
In rest oameni care iti insala asteptarile.De la cunoscuti pana la prestatori...imi vine sa le scot dintii cu patentul unora.
Dar acum sunt bolnavior, apatic si fara nici un chef asa ca ma duc sa ma plimb prin gara...stiti faza cu gara?!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Gandurile pe care le purtam cu noi, aspiratiile noastre si nu in ultimul rand vointa pe care ne-o educam sunt directorii actiunilor noastre. Rutina si tipologiile de personaje cu care interactionam modeleaza aceasta carare catre ceva reciproc avantajos sau, dimpotriva, pagubos de ambele parti.
Starea de lene, sila, saturatie si nevoia de a zace sunt semnalele de alarma pe care organismul si psihicul le trag, in vederea redirectionarii catre un echilibru. De fapt toata fiinta noastra vrea ALTFEL. Vrea sa se odihneasca atat fizic cat si psihic. Vrea sa scape de griji, de ganduri si de planuri. Vrea sa stea linistita pe prispa unei case, sa reciteasca o carte care i s-a parut buna in copilarie. Vrea sa se plimbe pe unde s-a plimbat odinioara...

Anonim spunea...

M-am hotarat. Fac nunta. Ma casatoresc si scumpa mea doamna se marita. Adica noi 2 intre noi.

Deja am stabilit cu carciumarul data si meniul. Acum ma ocup de organizare...invitati... chestii-trestii-socoteli.
Am impartit sarcinile cu viitoarea sotie, eu ramanand sa ma ocup de show - lucru la care sunt specialist, dupa indelungate si nenumarate sederi la astfel de festivitati.
Am hotarat ca jumatate din program sa cante Fernando de la Casasebes si cealalta jumatate Tarky. Invitat special Nikita - dar cu ceva meniu personalizat....ceva ieftin si mult.
Slujba la biserica va fi oficiata de Teoctist...ala cu ascunzisul la chilia buclucasa, desi am ceva emotii legate de spectacolul ce va urma dupa slujba. Am cativa prieteni care vor sa incinda o orgie cu el. Poate se baga si Tarky.
Inchiriem limuzina si sofer vreau un d-ala de l-a avut Columbeanca ca sofer. Bucatar il vreau p-ala de la Prima care pune vedetele sa gateasca iar plata o vor face aia de fac cinste la carciuma pe antena 1. Paza vreau sa mi-o asigure BGS. Daca intervine ceva vreau jandarmii sa vina sa-i tina pe inoportunisti si baietii de la BGS sa-i bata. Pe banii statului. Jandarmii nu vor putea fi identificati, ca nu-i stie nimeni. Nici eu nu se stiu.
Invit de asemenea tanara ( pe jumatate )familie Roman, convins fiind ca doamna nu e o tarfa si ca nu l-a imbarligat pe saracul tataie incompetentu'. Ea e o corecta. Ma miercum de a ramas asa greu gravida... probabil are ceva probleme...
Intre timp duminica votam. Asta daca nu stiati. Tin sa va reamintesc. Votam legea prostitutiei si a drogurilor usoare. Aveti grija cu cine votati ca poate ne amana plata ratelor la banci si...daca avem pe cineva la munca in strainatate il aduce acasa si-i da si 20.000 EU sa stea acasa. Nu sunt de acord cu diminuarea numarului de parlamentari. Asta vara am fost acolo sa-mi depun CV-ul si au spus ca nu mai sunt posturi vacante. Imi imaginez cat de greu va fi daca fac si restructurari de personal. Abia daca o sa se mai poate vota la 2 maini. Ma tem ca vor fi nevoiti sa voteze la 4...sau la 8... trebuie un atlet, ceva.. sa alerge printre scaune cu cartelele in mana sa voteze.

Azi e vineri si merg intr-o vizita. Am sa ma imbat.
Sambata sunt la munte, la un chef. Continui betia.
Duminica votez, ceea ce va doresc si voua.