luni, 19 octombrie 2009

Aventuri in cotidian - RELOADED de la BRO

Recent am dezvoltat o noua modalitate de petrecere a timpului liber... timp liber.. sa dam o definitie :
- acele ore pe care nu le petreci in interesul firmei si pe care nu le dormi.
Somnul nu poate fi privit ca timp liber... mai degraba o slabiciune a organismului... O constrangere... ceva mai mult decat necesitate... SOMNUL NU E TIMP LIBER. E O OCUPATIE CONSTRANGATOARE CA SI MUNCA ! E CEVA CE NU VREI SI NU ITI FACE PLACERE... E CEVA CE TREBUIE CA ALTFEL MORI - CA SI MUNCA. E CEVA CE TREBUIE FACUT CU SAU FARA VOIA TA - CA SI MUNCA ! MEREU POTI GASI CEVA MAI BUN DAR ESTI CONSTRANS SA O FACI - CA SI MUNCA. Si... ca beleaua sa fie mai mera: Somn fara munca nu merge si nici de munca nu esti bun daca nu ai dormit. Astea doua activitati ne papa cel putin 80% din viata. Mai raman 20% timp liber !
Din cei 70 de ani de viata pe care un om poate sa-i duca ( asa spun statisticile ), omul are 20% timp liber. Sa nu mai punem la socoteala ca se spala si se si pregateste de munca... mai pierde si acolo 5%.

Concluzia : Avem 15 % timp liber !!!

Cum pana acum imi petreceam timpul liber prin biblioteci, scoli si cenacluri, de acum inainte, constient de cele mentionate mai sus... am sa mi-l petrec in voie.
Cum din cuvantul voie deriva cuvantul voiosie - am sa-mi petrec timpul liber in voiosie... adik.. fumat complet.
Am ajuns in stadiul in care pot stabili doza optima pentru joint numai dintr-o privire. O rulez cu ochii inchisi, in masina, din mers. Sunt suprem, Bro ! Am devenit guru in toata puterea cuvantului. Sunt voios si asta ma bucura, ceea ce iti doresc si tie !

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce credeti voi ca am eu pe frigider acasa, in ghiveci de 15 cm adancime, nici cald nici frig?!?! si care da o productie semnificativa? o iedera!!!