marți, 20 octombrie 2009

Ritzi, pitzi si cu Ud Rea

Va mai aduceti aminte Ritzi? Hai magh cum nu? Aia de au facut tambalau pe la Tv saptamani intregi ca au prinso cu scene de nu stiu cate mii de euro! Aia de injura Boureanu in comisie...pai cum sa va amintiti cand nu s-a intamplat nimic cu ea? Nu tu puscarie, nu tu nimic. Au demis-o, i-au zis "stai si tu fata mai la fund" si gata treaba. Puscarie?! Pentru fraieri! Promiteau partidele dusmane "o bagam la puscarie si odata cu ea o sa mai cada si altii", promiteau procurorii "ancheta incepe de urgenta si vom avea imediat rezultate" un mare cacat. Au picat la pace, au lasat-o pe Ritzi in pace.
Acum au luat-o pe Udrea in colimator. Azi i-au ridicat imunitatea! Eu unul mor de fericire ca asa o sa lase Ministerul Turismului si banii de acolo in pace! Ca stiu ca nu i se va intampla nimic! Oricum nu-i doresc. Dar nu are dece sa isi faca griji!
Cred ca nesimtitii astia dorm de 10 ori mai bine ca mine...pe cuvant. Eu trebuie sa iau pastile sa dorm, ma chinuie gandurile ca nu stiu ce si cum sa mai fac sa mearga treaba, ma gandesc ce pot sa fac sa dau mai mult, ma invinovatesc cand ceva nu e bine si tot asa.
M-am uitat acum special la imagini cu ei. Bai frate...in plina criza, in plin moment de cearta intre ei, in greutatile astea, nici unul (in afara de geana) nu are cearcane nene! Pai eu sa fiu dl. orice ministru aveam cearcane pana la buric! Sunt tari de tari daca se tin asa bine! In locul lui Udrea avea cearcane de nici 1 tona de fond de ten nu le repara! Ma intalnesc cu oameni mai bine sau mai rau financiar, diferite pozitii etc -- toti au cearcane. Ce ai moshule de ai cearcane? Pai tu poti sa dormi magh pe vremurile astea?? Ei dorm! Ii doare in cur!
Cum o sa o doara si pe Udrea ca i-au luat imunitatea! Mare shit...isi ia alta.
Stiti zica "La omul sarac nici boii nu trag, ii cade si painea in kakt, i se si scoala in biserica"?! Se aplica la romani...la aia fara demnitati publice!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da de circurile pe care le scoate Gioana ? De cacatule chematoare de enoriasi ? De milogeala dupa voturi ?
In impertinenta ce tinde a masuri sociale ( asta pentru electoratul lui... cel cu 4 clase ) - Gioana zice :
-DAM DIN BUGET 20.00 EURO CELUI CE SE INTOARCE DE AFARA DE LA MUNCA SI SE RESTABILESTE IN ROMANIA !!!
Aseara la TV zice :
- VREM SA INGHETAM RATA LA CREDITE CU MINIMUM 1 AN PENTRU CEI CE NU-SI MAI POT PLATII RATELE !!!
Cea mai tare strategie, Bro !
Cea mai tare imbarliga !
Iti imaginezi babele de prin moldova ce isi plang copii plecati la capsuni sau rupatori de carca p-afara : - Hai, maica sa-i votam ca uite ! Ne aduc copii acasa !
Sau milogii care au facut credit pe navoi personale, fara ca banii imprumutati sa aiba vreo directie anume : - Hai, sefu' sa-i votam ca ne scapa de un an de rate !!!

Ma pisa rasul, Bro !

Dorinta mea ar fi sa ajunga mojicul la putere ( desi asta ar insemna sa ne intoarcem in timp cu vreo 20 de ani ), si sa nu se poata tine de promisiunile electorale. Atunci am merge sa-l spanzuram in Piata Revolutiei...

Gunoiul scoate basme electorale, tocmai cand Boc incearca sa mai salveze din Romania ce se mai poate : - taie din salariile alea de nesimtiti, rupe din regii... se cauta in toate buzunarele...numai numai sa scape Romania de lepra !

Fac cerere de emigrare in Congo. Sunt convins ca nu mi se va aproba pana la alegeri... merg si votez cu asul de trefla : PARTIDA ROMILOR LA PUTERE !