joi, 25 iunie 2009

Solidaritate

Simpatizez...de fapt sunt portocaliu. Dar anumite chestii nici eu nu le inghit.
Mi-am dat seama, cel putin a doua oara ca as fi un bun analist politic. Oricum suntem o tara de analisti politici, comentatori, antrenori si asa mai departe. Dar e a doua oara cand imi dau si eu cu parerea si ea este o parere unica. In momentul in care o exprim si dupa ce o exprim -- pe bloguri mult mult mai citite decat ale mele, este preluata de "formatorii de opinie" -- de ambele dati am fost felicitat pentru debitari.
Prima a fost faza cu Mitrea la primaria Bucuresti despre care scriam aici . A doua este cu Ritzi Pitzi care a facut un mare festival...a dat 75000 euro pe o scena care costa maxim 10000 euro cu transport cu tot din Cluj! M-am interesat. A dat pe formatia Simplu 10000 euro in conditiile in care aceasta costa maxim 4000euro--exclusiv si nu festival. In fine.A platit reclama la TV, fara sa fie campanie, din banii ministerului -- lucru nemaifacut de nimeni altcineva din 2005. Cum ar veni ea a platit campanie pentru ea din banii nostrii...si multi. A spart frate peste 600000 euro pe nimic. Nu vreau sa comentez declaratiile ei, cam cati marafeti au ajuns inapoi la ea sau mai stiu eu cine. Eu stui ca din banii astia se plateau toti proferii la BAC.
E clar ca a facut si ea un smen dar nu a stiut exact cum sa il faca. Fa-l frate mai dosit, mai ascuns. E noua, e incepatoare si nu stie.
Intriga mea vine totusi din cu totul alta parte si ideea mea UNICA. E clar, toata lumea e de acord ca a cheltuit prea mult. Pana si colegii. Bun.

De cateva luni, de cand cu praful asta de criza i-am auzit de nenumarate ori atat pe dl.Boc cat si pe dl. Basescu facand apel la CUMPATARE, ECONOMIE, SOLIDARITATE. Se incearca economii majore cu salarii, cheltuieli etc. Pai cand seful dnei Ritzi, in speta dl.Boc face apel la CUMPATARE si ECONOMIE, cat taie salarii si bugete si apoi observa asa o asemenea debandada in cheltuieli la unul din subalternii sai...nu ar trebui sa-i ceara imediat demisia?! Cum sa mai ceri la altii care nu iti sunt subalterni, rabdare, solidariate (profesori, medici), ce legitimitate mai ai, cand un subaltern nesocoteste niste ordine directe?!

Daca as fi dl.Boc i-as cere automat demisia -- normal ca as apara in continuare un coleg dar l-as trece in esalonul II-III.
Daca as fi dl.Basescu, as proceda asa cum a procedat in cazul Atanasiu: demisia, fortat, in public, urmarit penal. Aia imagine! Sa isi arda unul d'al lui.

Cum eu sunt eu, nu pot decat sa spun ca ramane cum am stabilit in postul anterior.

Un comentariu:

rami spunea...

Bun asta.Bun.