luni, 7 aprilie 2008

Eu nu va vreau...dar astia ma obliga!

Mor de nervi! Dar in acelasi timp ne meritam soarta...sa detaliez:

"Eu nu vreau sa candidez la functia de primar dar daca partidul mi-o va cere voi candida!" Adica stiti eu nu vreau sa va fiu primar, poate ca habar nu am cu ce se mananca, dar daca partidul mi-o va cere ma voi sacrifica! Pai bagh Mitrea: tu te sacrifici sau ii sacrifici pe aia saracii care o sa te voteze?! Cu o campanie impinsa de la spate, cu multi bani, dobitocul care nu vrea, dar se sacrifica la ordinul partidului, va ajunge primar! Impotriva vointei lui! Pai cum se poate numi ala primar bun?

Eu cred ca trebuie sa VREI ca sa poti reusi in ceva, nu sa fii impins de la spate. Nu as vota niciodata pe unul care se prezinta in fata alegatorilor cu faza de mai sus! Pai sa fii primar, trebuie sa iti doresti! Trebuie sa spui "VREAU sa fiu primarul vostru". Atunci incepi sa meriti voturile. Imi si inchipui un primar d'asta "la ordinul partidului", la final de mandat dupa ce nu a facut nimic indrebat fiind de realizari : "eu v-am zis ca nu vreau sa fiu primar!!! ati vrut sa va convingeti?!".

Fraza de mai sus si nervii ii am de la Mitrea care asa a zis. Si el e Social-Democrat! Pai cum vine asta?! eu nu va vreau magh oameni buni dar partidul zice sa va iau...

Sper ca nu voi mai auzi astfel de formulari si totodata sper din tot sufletul ca aceasta declaratie sa fie aspru sanctionata de celelalte partide si de presa!

Un comentariu:

Anonim spunea...

super tare