joi, 5 martie 2009

Nunta--sunt NAS--UPDATE

Maine ar trebui sa se tina la Restaurantul ATHOS**** nunta dintre Soarecu si Maimu. Nu stiti toti cine e Soarecu si cine e Maimu.
Soarecu este "copilu'" unor prieteni si reprezinta un soarece de plus simpatic "ratatouile" sau cum se scrie. El este prezent pretutindeni cu parinti lui, are fular si tot ce-i trebuie.E ok, e d'al nostru, il aparam si il iubim.
Maimu e mai nou in grup si este pereche lu' Soarecu.E o maimutza faina mica si simpatica. A fost adoptata de alti prieteni.
Parintii lor nu pot sta in calea fericirii lor si au decis sa le faca masa mare. Am stabilit detaliile, am facut meniu, am gasit staroste...totul e pus la punct.Lumea abia astepata marele eveniment.
Eu sunt nasul lor.Al copiilor si ma simt onorat.
Numai ca socrul mic e la spital...nu e grav.De fapt face niste analize dar i-au dat ceva picaturi si nu mai vede...hm...nu trebuie sa vada ca sa bea si sa fie alaturi de copii.Probabil ca nunta va avea loc in continuare!!!Cu socrul mic orb.Ii dam un pai.
Intre timp am iar insomnii si culmea: m-am uitat aseara la "the unborn"--nu am mai putut sa inchid un ochi si cand adormeam visam numai tampenii. De ce nu dorm?!
.................
UPDATE: mai jos aveti poza cu MIRII -- nici nu se vede ca MAIMU e insarcinata!

SE VEDE CA MAIMU E INSARCINATA?! Apreciati "buchetul miresei" si floare din pietul lu' Soarecu!

2 comentarii:

Anonim spunea...

...si nasul mic...tocmai i-am terminat outfit-ul;) Super nunta diseara...abia asteptam cu totii:* Casa de piatra!
P.S. Pacat ca nu-i pot pune poza...:)

Anonim spunea...

Nasu mic e mai naspa ca mirii, ii face de rusine :)