vineri, 9 ianuarie 2009

Proiect nou

Discutam azi cu un bun prieten vis-a-vis de multe tampenii: am pornit de la criza, la presa, la reclama, la bloguri, formatori de opinie si inca multe altele. Stiind cat de mult ma pasioneaza ceeace fac in general, serviciul, opiniile pe care le am si apoi multi le adopta sau imi dau dreptate, scrisul si cititul ma loveste "magh dar tu de ce nu faci un blog tematic?! pe tuirsm?! nu scrie nimeni nimic de lucrul asta! obiectiv, frumos tot ce se intampla". Discutia a fost mai lunga...nu as putea sa fiu tot timpul obiectiv; ba da, ai putea. Nu as putea sa scriu ce vreau ca as deranja; corect dar se poate sa le pui sub o alta forma. Nu vreau "sa dau din casa"; tocmai asta e ideea. Cum sa scriu ce insemna un control si cum se rezolva? asta nu trebuie sa scrii--scrii ce presupune si cum vezi tu exact ca ar trebui sa se desfasoare.
Apoi mi-am mai dat seama de ceva; avand in vedere (asta nu ar trebui sa o spun eu dar...) ca in general opiniile mele sunt de cele mai multe ori luate in seama in industria hoteliera clujeana, avand in vedere ca de foarte multe ori imi este ceruta opinia, avand in vedere ca daca ne punem la discutii vreo cativa care ne cunoastem si ne intelegem putem "sa dictam" anumite lucuri sunt practic un mic , mic, mic formator de opinii.
Se lucreaza la un nou blog! Tematic...deocamdata ma mai gandesc la forma si accese si bla bla. Ideea e ca vreau sa isi poata exprima opiniile oricine...tematic

Niciun comentariu: