vineri, 1 august 2008

Vultur sau papagal?

Nu se poate sa nu fi afirmat macar o data in viata ceva de genul "decat papagal pana la 70 ani mai bine vultur pana la 40".
Incep sa cred ca nu e valabil! In ultima perioada am exagerat la maxim cu mancarea, pierdut noptile, si mai ales bautura. Incepusera sa sufere lucrurile din jurul meu la care tin cel mai mult...am intarziat la munca de vreo 3 ori...cat despre cat de concentrat eram la tot ce se petrece in jurul meu nu mai incape vorba... dar totul era frumos, eram vultur! Noptile erau pline de distractie si voie buna!
Tot desfraul a culminat cu o nunta in familie la Ploiesti...decizia de a merge a fost luata chiar in ziua nuntii pe la vreo 10 dimineata cand fratele meu mi-a zis ca trebuie sa vin dandu-mi 2 argumente pe care nu le puteam ignora. Nunta beton!! Distractie si voie buna pana la ora 4 dimineata cand pentru mine, fratele meu si tatal meu (ceva unchi si veri dezertasera deja) s-a stins lumina. Am baut rauri de wisky si au secat lacuri de vin in seara aia. Regretam ca nu il am cu mine pe cel mai bun prieten...ce s-ar fi distrat alaturi de clanul Predescu!
Imi propusesem sa plec din Ploiesti inspre Cluj la cel tarziu ora 14. Nasol. Abia m-am trezit cu o durere groaznica de stomac. Am reusit pana la urma sa pornesc in jurul orei 17. Tot drumul a fost un infern....la fiecare curba in venea sa vars. Nu ma durea capul, nu eram beat, ma omora stomacul. In total al varsat de 8 ori din care de 3 ori cu sange! M-am speriat
Analizele: varza stomacul si ficatul. Speriat si mai tare! Nu mai beau nu mai mananc aiurea. Vai ce nasol a fost la un miel la protap cand toti in jurul meu erau bauti si eu nu...nici high nu am putut fi ca nu aveam la mine...:)
Luni ma internez...:( Mereu am spus ca mai bine vultur dar acum...nu mai e chiar asa.
Am uitat sa mentionez: de cand nu mai fac excese, ma trezesc foarte usor, sunt atent la tot ce e in jurul meu, ma concentrez, ma simt extraordinar de bine!!! dar asta nu inseamna ca imi si place

Un comentariu:

Anonim spunea...

stiu ce ai patit! papagal clar, dar abia astept sa te vad la chefuri!! :)))