duminică, 4 mai 2008

Cel mai tare pariu

De mic copil sunt Dinamovist. Am tinut mereu cu Dinamo si l-am iubit pe Mateut. Am mai tinut, in acelasi timp, cu Petrolul Ploiesti. De cand sunt in Cluj, pe langa Dinamo, tin si cu CRF Cluj-Napoca. Niciodata nu am renuntat la a tine cu Dinamo.
Am un intreg arsenal de lucruri Dinamo: sapca, sort bucatarie, manusi, mingie, un costum ce il va inbraca fiul/fiica mea, mai multe, toate culminand cu un poster cu toate semnaturile jucatorilor.
Acest campionat am trait, vis-a-vis de Dinamo, atat bucurie cat si tristete. Acelasi lucru vis-avis de CFR Cluj.
Dar sa lasam asta si va spun de pariule facute in acest campionat!
Primul a fost la meciul Steaua-CFR Cluj, pariu bineinteles facut cu un foarte bun prieten, Mutu Catalin, mare stelist. Miza a fost ceva de genul "cel ce pierde, plateste absolut tot, indiferent de locatie castigatorului, o zi intreaga". Am pierdut...dupa meci, la 3 minute suna bunul meu prieten Mutu care imi aduce la cunostinta " mananc mult si beau si mai mult!". Umilinta mea a fost maxima.
A urmat apoi meciul CFR-Dinamo...nu am mai avut asemenea sentiment...imi doream sa ia CFR campionatul dar parca nu vroiam sa piarda Dinamo.
Acum 10 minute s-a terminat meciul Dinamo-Steaua! 2-1! Si pariul cu Mutu: pierzatorul, spala masina castigatorului, imbarcat in echipa castigatoare si strigand numele ei!! Cu drept de filmare, pozare etc! O sa il imbrac pe Mutu, din cap pana in picioare in Dinamo!
Nu pot merge maine la Ploiesti, dar cu prima ocazie....


STATI PE FAZA PENTRU POZE!

Imi cer scuze daca articolul nu este chiar in tonul obisnuit dar sunt prea bucuros. Corectez maine!

Niciun comentariu: