luni, 21 februarie 2011

Fucking idiot

De mult nu am mai scris...pe nici unul din cele 2 bloguri. Nu imi dau seama de ce ca de scris am subiecte.
Azi...am ranit pe cineva eXtrem de drag mie. De fapt nu azi, mai de mult.Azi am realizat, azi mi-am dat seama. Sunt idiot ca nu mi-am dat seama mai devreme. Si ce e si mai grav e una din putinele persoane pe care nu le-as fi ranit niciodata, nu as fi vrut sa le vad suferind. Pentru ca in una din cele mai grele "perioade" ale mele mi-a daruit ceva ce pierdusem de mult. Ceva foarte pretios. Si il cautam...l-a redat asa cum nimeni nu putea.
Era un vis frumos. Foarte frumos, cu norisori albi pe cer perfect albastru, cu lac fara valuri si iarba verde.
Sunt rece...toata lumea stie ca nu ma impresioneaza si nu imi plac sarbatorile.Nici una--de la craciun la pasti, de la vallentines la dragobete, zile de nume sau de nastere, martisoare si zile de martie, iepurasi sau dovleci, nimic din toate astea...din contra!.Nu sunt atent la detalii si nici nu imi doresc!Nu sunt usor de impresionat. Imi plac nuntile si botezurile. Dar nu despre asta
Abia azi mi-am dat seama ca cineva eXtrem de dar si scump mie, a suferit din cauza mea. Sunt idiot si un bou.
Sunt de gheata. Asa am fost si asa o sa fiu. Ca in "the heat" "3 seconds.all it takes.3 seconds"
Dar imi pare rau.Nespus de rau. O sa fiu mai atent cu ce ma inconjoara, cu cei ce ma inconjoara. Mi-ai dat inca o lectie si inca un dar. O sa fiu mai atent. Nu am ce sa iti zic...stiu doar, sunt convins ca cei din jurul meu, cei la care tin si pe care nu vreau sa-i ranesc o sa se bucure.
Iti multumesc inca o data. Scuzele sunt de prisos.
Miliarde de scuze. Pentru voi care cititi aici si ma cunoasteti, carora v-am gresit. Tuturor v-am gresit intro masura mai mare sau mai mica. O sa incerc sa fiu atent.
Ma duc sa dorm. Azi nu mai sunt in stare de nimic.

5 comentarii:

Anonim spunea...

asa esti tu! d'aia te iubim.stai linistit ca nu e nici o problema! dar ce ai patit?! ai fumat ceva?! da si mie!!!

Anonim spunea...

oooo. 16 marie si sf andrei!! :))
sentimentalule!!

ea spunea...

Iti faci mult prea multe griji :) traim pentru viitor ;)

Anonim spunea...

mereu cand ti-ai dat seama ai fost fair play.si asa esti tu, nu iti face griji.toti stim ca ne putem baza pe tine. se accepta! astept cartea inapoi si telefon de ziua mea. cel putin!!!idiotule!!! :)

didi spunea...

acum chiar ca vreau sa te intalnesc! ;)