miercuri, 19 ianuarie 2011

Punct

Mereu am fost punctual. Urasc sa gandesc "aaaa...pai daca ne-au invitat la ora 9 hai sa mergem pe la 10-10:30 sa nu fim primii"...urasc daca invit eu la un eveniment gazduit de mine sa imi intarzie invitatii si de obicei le atrag atentia, ii fac sa simta ca ma deranjeaza(prietenii buni contient sau inconstient ma anunta ca "eu/noi o sa ajungem pe la ...)...urasc cand imi intarzie prietenii la intalniri...eu nu intarzii niciodata.Foarte rar si de obicei chiar datorita unor evenimente aparute independent de mine. In proportii foarte mari am ajuns la cat scrie pe invitatie, la cat mi s-a zis ca e intalnirea (de obicei chiar cu 5 minute mai devreme). Ma irita fantastic cand mi se spune ne vedem la 14 si vine la 14:30...in fine.
Apropo de asta...la ultima nunta la care am fost...scria pe invitatie ora 14:30. La fix 14:30 am fost la localul indicat. Nici ospatarii nu erau imbracati in echipamentul de lucru, cat despre o ruda care sa ma duca la masa, nici vorba.
Bun. S-a inteles ideea...
De ceva timp sunt in Bucuresti. Am avut o gramda de intalniri, unele mai importante, altele mai putin importante....nici macar unul, dar unul singur nu a ajuns la timp!! Unora nu am cum sa le atrag atentia, nu imi permit inca,eu depind acum de ai (dar mai e putin), altora le spun ceva de genul "imi alocasem x minute pentru aceasta intalnire, din pacate au trecut deja y deci ne mai raman z. Va rog sa ne grabim ca nu vreau sa intarzii la urmatoarea intalnire". Cine a avut parte de tratamentul asta si a trebuit apoi sa se intalneasca cu mine, a venit mereu mai devreme apoi! Deci functioneaza!
Si azi in timp ce mancam, o tipa (care ulterior am inteles ca-i facea o asigurare de viata unuia care vroia) astepta cu un suc in fata. Si a asteptat. La ceva timp vine ala...prima fraza "imi pare rau ca am intarziat atat dar nu am vazut cum a zburat timpul". Asta aud si eu de la toti care se intalnesc cu mine. Cred a e o boala in Bucuresti care se ia -- zburatul timpului.

Un comentariu:

Camelia spunea...

si ramai la Bucuresti?