marți, 7 septembrie 2010

2 popi a facut ce nu trebuie la mine! :) :)

Prostitutia a existat din a doua zi dupa ce Doamne Doamne a facut lumea si pamantul. Si o sa existe pana ce Doamne Doamne se hotaraste sa termine lumea si pamantul. Exact pana atunci, pana in ultima zi, dupa care va continua sa existe in RAI si in iad.
Tipa biserica: NU prostitutiei, nu legalizarii ei etc etc. Intre timp popii sunt niste homosexuali cu vechime, batausi iscusiti si pedofili de marca.
Tipa mosii societatii:NU curvelor, nu legalizarii prostitutie. Dar le joaca ochii din cap de nu se poate cand in autobus sau tramvai se suie cate "o veverita" si vad si ei o bucata de carne. Cand urca autobusele pe calea turzii, acolo "la coaiele lui baba novac" le pica bale din gura uitandu-se si ochii li se aprind chiar daca comenteaza "uite mizeriile". Mars!Ca va citesc in ochi ca ati banii de medicamente la cate o stirba si jegoasa d'aia.
Politicienii: sunt impartiti -- unii ar vrea, legalizare altii nu.Pai voi nu sunteti magh curve?!?! Voi nu ar trebui magh sa intrati in legaligalite?! Sau...voi nu ati fost magh la curve?!Calian a creat un scandal intreg pe tema asta...
Socieatea: e prea speriata sa recunoasca.
Legalizati frate prostitutia si va fi mai bine. De fapt problema principala este ca STATUL ROMAN acest HANDICAPAT de fapt condus de HANDICAPATI nu e in stare sa gestioneze asa ceva.
In afara de Amsterdam nu e nicaieri legala dar, DAR, este tolerata in CADRU ORGANIZAT! Vezi Paris, Praga, Kiev, si exemplele pot continua.
Mai devreme, la primele ore, citeam pe acelasi subiect la pretenul liviu un articol interesant disponibil aici.

Apoi fratele meu imi trimite un superfilmultet...mai jos. Asa ca mi-am scris si eu parerea.
Vizionare si rasete placute...iar finalul cu 2 popi a facut ce nu trebuie la mine! :) :) e apoteotic.

2 comentarii:

Schite spunea...

nu prea e de ras decat "de ras"...e trist si asta e romania, nici nu merita sa mai scriu cu litera mare numele. o tara de corupti, egoisiti, prosti , inculti, curve, drogati si prea putini oameni de valoare care oricum sunt acoperiti de restul masei infecte de oameni jegosi:). DA , in pana mea, ar trebui legalizata prostitutia si in nenorocita asta de tara...ar reduce din nr vilurilor, din nr traficantilor de carne vie, din nr uciderilor , cel al bolilor transmise pe cale sexuala etc etc....poate nu ar schimba totul dar catusi de putin s-ar schmiba. dar asa e romanul, prefera sa nu vada, auda...chiar daca constientizeaza ca exista x si y situatii si natii de oameni: prostituate, gay, lezby, etc.

Whisper spunea...

Dumnezeule!Dintr-o naivitate care ma caracterizeaza nu credeam vreodata ca exista si ceva atat de grobian.