luni, 7 iunie 2010

Anunt de mare interes

Datorita ultimelor evenimente, desfasurari si intamplari, dupa o lunga perioada de gandire si meditare, dupa indelungi meditatii si analize am decis:

Incepand cu data de 06 iunie 2010 pe o perioada de 2 luni de zile calendaristice, Predescu Nicolae Gabriel, also known as Nini, nu va mai consuma nici un fel de bautura alcoolica, nu va mai fuma nici un fel de iarba sau orice alt tip de halucinogen!

Gata!

De fiecare data cand mi-am impus asa ceva am reusit...cel mai mult mi-am impus 3 saptamani. Acum vreau 2 luni...si daca observ ca sunt mai productiv, mai atent,mai concentrat, mai si mai, este o posibilitate sa las cele mai sus mentionate de finitiv (aproape imposibil dar ma gandesc macar la niste masuri maxim admise si fara amestecuri gen: maxim 5 beri, 1l vin, 0.7 tarie etc).

Asa ca dragi prieteni. Incepand de ieri considerati ca aveti sofer la orice ora! Si sofer de sofer -- celabra faza cu "un coniac si o cola...coniacul pentru mine, cola pentru prietenul meu". Incepnad de ieri considerati ca aveti bodygard. Incepand de ieri considerati ca aveti la orice ora cum sa stati de vorba cu mine.
Si tot incepand de ieri putem sa mergem fara grija in club ca nici nu ma mai bat -- decat daca este absolut necesar. Si incepand de ieri nu mai stric chefuri asa ca ma puteti invita.

Glumesc evident...nu am stricat chefuri si nici nu ma bat fara rost.
Va pupa baiatu' si astept sa aud pariurile...eu pariez pe mine! 10 lei. Tine cinva cu mine la pariul asta?!

9 comentarii:

radu spunea...

eu pun pariu pe 10 lei ai tau ca nu te tine pana luni 14.06...nu uita ca mergi si la o petrecere si la ploiesti. deci: 10 lei ca nu reusesti pana luni.

Anonim spunea...

ei na.chiar asa?!hmmm

Anonim spunea...

Bro' !

Matale esti smintit la maxim. Nu uita ca in weekend faci incursiune la Ploiesti... si ca pun eu mana pe tine...mai ai si un chef de socializare...
Drept urmare, fara cel mai mic risc, tin la pariu cu 100eu.

Anonim spunea...

Se pare ca iarasi esti singur impotriva tuturor !

Nicolae-Gabriel Predescu spunea...

pana in momentul de fata, luni voi avea 100 eur si 10 lei. Incepe sa sune bine! Se mai baga cineva?! hai ca nu imi mai lipsesc multi gologani si platesc chiria...

Anonim spunea...

E cald rau.Torid as putea spune. Terasele sunt pline de vaduve imbracate sumar.
Cred ca te afunzi agale in datorii si ramai cu chiria neplatita.

Nicolae-Gabriel Predescu spunea...

clar castig 100 euro de la BRo si clar castig 10 lei de la radu. Stiu ce se intampla pe terasele din cluj, caldura, imbracate sumar...beneficiez... :) cu privirea mai bine cand e limpede. dar ma mira ca doar 2 se baga la pariu pana acum...inseamna ca foarte multi cred in puterea mea de a ma abtine

bistranca spunea...

eu atat zic..we can´t go on togheter with suspicios mind :))

Anonim spunea...

Te'n gura, viata ! De cand cu ideile tale marete de curatare trupeasca si spirituala parca ai trimis demonii la mine, ca de 3 zile stau numai cu limba in balta !

Te'n gura, viata !