miercuri, 14 aprilie 2010

Cica vor respect -- Justitia

Le-as da cu un par in cap in loc de respect. E a multa oara cand ajung pe la tribunal...si sunt convins ca o sa mai ajung de alte nenumarate ori.
Acelasi lucru se intampla mereu....
Te cheama in citatie la ora 08:00....judecatorul intra undeva pe la ora 09:15...si te pun sa te si ridici in picioare cand intra in sala.
Pai mai moshule eu inteleg ca voi sunteti judecatori si ca trebuie sa ne uitam la voi ca la niste baloane de sapun, sa va dam respect si multe altele. Le inteleg. Dar nu trebuie sa fie o chestie reciproca?!Respectul se castiga, se impune dar trebuie mentinut. Pai nu le rusine sa intarzie in halul asta?!
Cum mama draq pe mine ma chemi la 08 si tu vii la 09?! Nu mai intru in detalii ca in functie de cauzele din fata ta poti sa stai pana la 12-14 fara nici o noima...
Sunteti nasoi si nu meritati sa se ridice nimeni in picioare in sala cand intrati!
O sa intarzii si eu de acum inainte....

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bagh !
Dak vrei sa dai neaparat Volvo - ca e masina chinezeasca mai nou.... iti dau barca mea pe el. O singura conditie impun : s-o aduci la Ploiesti, k nu am bani de benzina ! Mai dau si ceva diferenta : un weekend la Ploiesti pe banii mei... paturi calde, pascut...ceva activitati recreative de club...daca insisti ne si batem in club... tu-l alegi !
Astept cu interes raspunsul tau, Bro !

me spunea...

din propunerea ta ma incanta un weekend la Ploiesti pe banii tai... paturi calde, pascut(ENORM)...ceva activitati recreative de club...daca insisti ne si batem in club... tu-l alegi !...cu siguranta bataie in club!! dar nu ma incanta sub nici o forma sa imi dau eu "yacht" :) -ul meu pe barcutza ta...

Alina Bistran spunea...

mi-a placut enorm comentariul lui Anonim..si faptul ca s-a semnat cu Bro :))..e un anonimat perfect..ah..si ce n-as da si eu sa vad Ploiestiul mai "indeaproape" :)

vicu spunea...

arata ca o sticla de bere!! :)

Anonim spunea...

Bistran...deschide o harta sa-l vezi...e greu stiu

Anonim spunea...

Bro !
Cum coili meli nu vrei sa dai yacht pe barca, cand yacht are 18% si barca maxim 8% ? Si e si mai tanara barcuta. Are si fustita scurta....
Mai esti si cusurgiu, de vrei sa facem trebile rusinoase in Ploiesti, pe capitalul meu, fara sa incheiem business-ul.
Cat despre bataia in club...asta o putem face oriunde - oricand. Asa e obiceiul la romani. Festivitatea de inchidere.
Insist reviuirea comportamentului tau precum si sa te prezinti home cu yachtul la purtator.
Repet : nu negociem !