luni, 19 aprilie 2010

Cars&others

M-am hotarat...adica am luat decizia cu slk-ul. A venit omul de la Sibiu l-am vazut, am mers cu el...vorba unui foarte bun prieten "bagh tu vrei sa dai o masina pe jumatate de masina?!" daca aveam o rampa cred ca slk-ul intra in portbagajul lui volvo. In volvo nu scartie nimic, nu bate nimic, nu e nici un "greier".In slk-fiind o masina sport si ridigida toate sunau...toti greierii. Dar da slk-ul arata foarte bine si "ma prindea". Dar tancul ma prinde si mai bine. Si nu are nici un greier...si fuge de rupe...si e si curat.

Vineri...of doamne. Nu imi mai aduc aminte nimic dupa ora 01 noaptea. Totusi nu m-a violat nimeni, nu m-a furat nimeni de nimic. In My Way.Imi e foarte teama; nu stiu ce am facut, cu cine m-am certat (daca m-am certat), de ce am plecat...blank total. Sunt un bou. Cu siguranta.

Sambata...mi-a fost rau. Din mai multe motive. Cea mai groaznica zi de ceva timp inspre data de azi. Groaznic dar in acelasi timp izbavitor! Macar acum am clarificat ceva ce nu imi dadea pace de loc in ultimul timp. Imi era teama ca fac ceva gresit, eram gata sa stau cu mine la o discutie. Statusem la o discutie cu mine si...dar ceva a intervenit. In 5 minute am rezolvat tot.

Duminica...la gratar la Campenesti! Super tare. Super tare. Micii au fost deosebiti, pulpele la fel. Era o vaca acolo care pastea si am muls-o! Serios! Am scos lapte de cateva cafele...si l-am baut. Acolo ma lasa Vlad, prietenul care are "domeniul" sa fac iaz...cred ca in maxim 2 saptamani o sa fie gata. E superba zona. Mergem sper si weekendul viitor si poate dam si la peste putin. Pe la 23:30 cred ca m-am pus in pat.

Luni...nu am dormit absolut de loc de la ora 02 noaptea pana la 07 dimineata cand am plecat la servici. Deloc! M-am uitat la "my sasy girlfriend" si "avocatul diavolului". Am citit ceva. Nu am putut sa adorm indiferent ce am facut. Sunt total aiurit si nu ma prea pot concentra...Au venit niste studenti de la Fac de Bussines in practica prin POSDRU...am intrat in sala cu slitul desfacut. Oricum in stilul meu i-am atras atentia celei care a observat ca ar fi trebut sa imi spuna din prima! Pana la urma e un lucru care se poate intampla oricui...:)...mie mai des. Ma doare capul, sunt obosit mort, nu sunt bun de nimic, am dormit doar 2-3 ore...

Ma retrag. Ma duc sa dorm. Poate adorm. Si daca tot adorm mi-ar placea sa visez cum o sa arate chateau-ul lui Vlad dupa ce facem iazul si infloreste livada. Si cum o sa luam o piscina d'aia de la Metro gonflabila....m-as muta acolo.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bro' !
Interesant si incarcat program avusi de weekend. Aproape de invidiat... La mine lucrurile au stat cu totul altfel.
Vineri auzisem la radio ca vin nu stiu ce dj tari si titrati in Ploiesti. Zis si facut. Mi-am programat o sedinta la profesionisti.
La ora 22 eram in club, pregatit de toate cele ce eram convins ca vor urma. Aveam banutii strans in buzunarel... prietenii cu mine...totul Ok. Au inceput dj-ii treaba. Super tari. Era si aia de mixeaza topless... Spectacol !
Asta pana cand am observat ca eram cei mai batrani din club. Serios. Eram singurii cu parul alb si barba. Acest lucru a devenit frustrant, mai ales ca vaduvele ( pitzipoancele ) erau calare pe noi. Mi-a fost frica. Daca erau minore si beutura din capul meu devenea convingatoare in ceea ce priveste varsta mea de numai 17 ani ? Atunci am pus piciorul in prag si m-am facut lemn. Nu mai stiu cum am ajuns acasa, nu mai stiu absulut nimik din toata seara. Stiu numai ca eram murdar de saorma pe maini si camasa si ca a doua zi m-a durut capul ingrozitor.Oricat mi-as fi dorit nu am reusit sa decartez. Cand am facut vama la pantaloni am mai gasit doar 40 lei, un ecuson d-ala de taximetristi cu fotografie unei ciori "Berlea Costel-Ionut" si un servetel cu un numar de telefon pe el. Sa sun ? Imi e frica ! Cu ecusonul ala ce sa fac ?

Anonim spunea...

suna nu fiii fraier! sau da-mi mie numarul de telefon!! sun eu!!da-i la om ecusonul inapoi

Anonim spunea...

cum sa dau ecusonul inapoi dak e cioara ? asa vad in poza. asta e cioara ! sa-l dau ?