luni, 8 martie 2010

VTP- nu e VTM

VTM = Viteza pe Traseu Montan in timp ce
VTP = Viteza pe Traseul Paharelor
Am fost la botez, la Pete si Marina la Ploiesti. A ordonat tata ca intreg clanul Predescu sa vina la botezul asta.
Am constatat ca am niste parinti foarte tineri. Tata cel putin are in jur de 16 ani. Si-a adus walkie-talkie si le foloseste prin casa. Am ras de am lesinat. Tot tata vrea sa isi ia ML...ca "domne stiu eu unul si vreau ML". In rest are de toate...Mama e mai frumoasa ca oricand si parca e alta femeie.Ceva s-a schimbat. In bine. Bro e "cel mai smecher".
Dar ce am reusit sa facem noi asa printre randuri...
--mi-a spus Hitler-un prieten- de ce aveam frunze de bradulet tuya in camera de hotel; in seara de vineri, am baut la hotel cu directorul hotelului unde am dormit pana m-am facut ghiocel. Apoi am mers pe club. Cu Hitler, prietena lui si acolo erau doua potai care mi-au baut sticla de vodca. M-a dus Hitler la hotel; am aflat asa: ca am vrut sa fac shushu la el in masina...m-a luat de acolo cu un stergator si m-a dat jos in fata hotelului unde am facut dragoste cu un bradulet tuya.Am speriat receptionera (ma intrebam eu cand m-am trezit ce are de se uita cu asa frica la mine).Nu am facut shushu in fantana hotelului...nimeni nu stie unde am facut...nici macar eu
La botez:
-- am reusit impreuna cu Bro sa mancam intreg meniul -- gustare rece, peste cu garnitura, mamaliga cu sarmale, friptura si tortul, fara sa folosim mainile; cu gura, nasul etc. Am castigat consursul de rapiditate, la mustata la ultima felie de tort.
-- am valsat cu Bro
-- i-am facut complimente ospataritei--pana am dezgustat-o
-- am dansat cu sacoul
-- am dansat cu scaunul
-- s-au speriat ospatarii de cat am putut turna impreuna cu Bro -- meniul compus din wisky, bere si vin. Stiu ca la noi la masa (adica noi 2) s-a baut peste 2/3 din wisky-ul adus de Pete
-- nu m-a durut capul
-- ne-a facut lumea poze "ca la urs"
-- multi ne-au admirat
-- unii ne-au invidiat
-- pe noi ne doare in cur
Sunt mandru de parintii mei!
Bro e pe calea cea buna...:)...:))....:)))
Sunt in grafic.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu te-a durut capul ? Mie si acum imi tremura mainile pe tastatura si am capul cat o zi de post negru.

nic spunea...

scrie magh cum trebuie si cum mi-ai povestit mie.aici nu e nici 30% din cum v-ati distrat si ce ati facut

Anonim spunea...

Bro ! Cea mai tare faza posibila. Nu creeeed !!!

Fii atent : Lary are unu care lucreaza in aceasi cladire cu ea, la alta firma, care e cunostinta cu Petre Si Marina. Lary nu-l cunoastea.

Astazi de dimineata a venit ala la ea si i-a spus :
- Bine ca nu mai vorbiti cu baiatul acela, d-soara, ca la botez s-a dat rau de tot in petec. Si el si fratele sau ! Au baut pana dimineata ! Spectacol au facut acolo.

va pup pa aman2 spunea...

eu ma gandesc sa va faceti o firma mai baieti care sa presteze servicii de "intertainmnent"...eu unul v-as invita la nunta/botez/onomastica numai pentru shoul pe care il faceti si buna dispozitie pe care o induceti oamenilor de acolo! Serios graiesc. ganditi-va!!!

aly spunea...

si eu va invit la mine la botez! si va si platesc sa veniti!

cosmin spunea...

bine ca nam fost io buciuman ca...............erai circ :))

Anonim spunea...

Aly !

Accept invitatia cu cea mai mare placere, numai sa o lansezi in timp util, k sunt foarte aglomerat in postul asta iar timpul liber mi-l petrec lingand rani si bolind a mahmureala.

Cu stima,
Bro'