luni, 22 martie 2010

Mentosane...

Mergean cu masina si am observat ca in spate e o masina de politie. Nu ma impresioneaza ca nu au ce sa imi faca. La un semafor, trec eu lejer pe verde dar exact cand trec de el se face nemernicul galben.Abia il vad cu coada ochiului ca e galben dar il vad putin. Daca franam ramaneam in mijlocul intersectiei asa ca nu am franat. In alea 10 fractiuni de secunda mi-am si zis ca o sa se ia politia dupa mine. Normal ca jegosii s-au luat.Cu girofar si sunete de zici ca eram cel mai mare infractor.
Nu stiu de ce dar m-am enervat rau de tot si nu am putut sa fiu calm sau sa o dau la pace. Consider oricum ca nu aveam de ce sa o dau la pace! A inceput un dialog trivial din care doar vreau sa "spicuiesc": "bagh janghinelor nu aveti ce face?!era verde toata ziua ca abia a apucat sa se faca galben cand trecusem de el" "sunteti niste nemernici" "va dau actele scrieti acolo ce vreti ca oricum nu va semnez nimic!" "ne vedem la tribunal si va zic de acum ca acolo aveti si camera" "nu o sa fie primul proces castigat imbecililor" el "daca mai tipi asa trec aici ca ai trecut pe rosu" eu "ia mai zii magh o data sa inregistrez" el "domne scriu ce vreau eu daca nu semnezi" eu "scrii ce vrei dar vorbeste mai departe de geam ca iti miroase gura!daca nu ai pasta de dinti zi-mi ca iti cumpar eu...si asa eu si alti prosti ca mine va dam salariile" el "te bag la ultraj si iti fac dosar penal" eu "ia sa vedem...du-ma la sectie sa fac instructie"...super nervos atat eu cat si el. Se duce in masina cu actele trece colegul lui, mult mai tanar "pe tine cum te cheama??" "pai v-a spus colegul cum il cheama nu eu v-am oprit" -- cacat , repet, cacat pe el de frica de cum vorbisem cu shefu lui. Intre timp vine un taximetrist. Ma enervez si mai tare ca stiu ca ei l-au chemat sa semneze de martor. Am si eu martor. Imi confirma si el si politaiul ca l-a chemat sa confirme "ca nu ati vrut sa semnati nu ca ati trecut pe o anumita culoare". Imi da toate actele. Nu ma pot abtine "bagh sunteti niste incapabili!niste nemernici! sa va dea pe toti afara bagh jigodiilor!va plangeti ca nu aveti bani!pai nu meritati futu-va in gura!" am mai zis ceva ca eu si altii ca mine il imbraca si il incalta sii pun mancare in farfurie acasa. Am plecat. Nu mi-a dat nici un proces verbal nimic...
Dar acum, calm fiind sustin: SUNTETI CHIAR NISTE IMBECILI! nu mai conteaza pe ce culoare am trecut sau nu! Ca era verde! Sau rosu! Nu mai conteaza. Acum calm ma gandesc ca ar fi trebuit sa ma duceti la sectie mai imbecililor si sa nu ingaduti NIMANUI sa va faca ce v-am facut eu INCAPABILILOR! Ca ce se intampla la sectie, ca eu chemam avocat sau nu, ca aveam eu sau voi drepatte...cum puteti mai JIGODIILOR sa ingaduiti asa ceva?!? Eu unul m-as fi batut singur! Cand m-am calmat...am avut chiar o umbra de regret pentru ce v-am zis. O umbra pentru ca apoi mi-am dat seama cat de slabi sunteti! Pai daca eu, imbracat in trening, cu ochelarii de soare pe nas, dar cu o masina impunatoare v-am facut asta...oare ce va fac si imbracat bine?! O sa povestesc asta unor sefi d'ai vostri sa vedem ei ce parere au...sunt chiar curios.
Adica in Romania tara mea pe care eu o iubesc orice idiot poate sa isi bata joc de Politia Romana?! Sunteti unii din voi atat de slabi incat cateva urlete si o masina va fac sa tremurati? Daca e asa stati la birou, stati la gradinita! Noi pe strazi avem nevoie de POLITIE ADEVARATA! Care indiferent de ce si cum mi-ar fi pus catusele! Ca apoi ne judecam, ca ce si unde se ajungea e partea a doua...In Romania, Politia urla si ea si ameninta "scriu ca ai trecut pe rosu" "te fac" si altele de genul?! Politia intra in polimici cu un contravenient?!
Mi-ar placea ca orice contribualul la buget sa aibe o rubrica in care sa poti sa scrii un singur lucru "cui nu doriti sa dati din contributiile dumneavoastra?? " si acolo sa scrii "guvernanti, buget administratie publica, centrala, medici, profesori" chestii d'astea dar numai una. Cu siguranta la mine ar scrie POLITIA desi e nevoie de voi! Dar nu de DOBITOCUL care m-a oprit pe mine. De politai adevarati!
Si titlul vine de la porcariile alea ce le aveti in cap...parca sunt niste mentosane.

23 de comentarii:

Schite spunea...

:))) haios si trist! ROMANIA...greu cu politia:)))...facand exceptie ca si mie imi vin banii de buzunar si intretinere din sfera politiei(penintenciar)! rusinos cu gaborii, indiferent daca e rutiera, comunitara, din sistemul penintenciarelor(si acolo de fac n manarii)etc...

Anonim spunea...

Bro !
Lucrurile cu militia E COMPLICATE !

Pe mine m-au dibuit in flacari si m-au faultat cu 30 de zile de mers perpedes. Asta inseamna o investitie destul de mare, tinand cont de faptul ca mersul pe jos face corpul frumos !
Macar de paste sunt pe dovada...

bala spunea...

cat ai incercat sa dai sa nu iti ia carnetul?!?! sau si tu esti zgarcit ca Nini? ti-a povestit faza cu "il dau afara, il nenorocesc, il astept cu demisia" ?! lesini de ras numai sa nu dea spaga la politie

Anonim spunea...

Am dat si sufletul din mine. Vroiam sa-l duc in spate in boscheti sa-i fac si un blowjob.... Am incercat cu ultimii bani dositi in capatul portofelului pentru zile negre... Refuz total. Bagami-as..... in ma-sa... fu...-tu-l in gura !!!!! Jdreanta !!!!!
Bro'.

Schite spunea...

nu, nu e doar pentru femei, poti targe si tu multe concluzii...si despre ideea"doar pt femei" e ca si cum ai zice"iubita, nu ma intereseaza cand iti vine menstruatia, nu ma intereseaza cand e perioada fertila etc, e doar problema ta", adica daca ar fi doar pt femei, de ce pe voi, barbatii nu v-ar interesa? niu de cele mai multe ori ne interesam si de "lumea" voastra pt k NE P
ASA ce,cum si dc va place:) pt a va intelege si face fericiti:)

Schite spunea...

motoare pe injectie?:))probabil, sunt studenta la fizica!:D, si eu ma refeream la total altceva decat unde bati tu!

Anonim spunea...

Conia !

Esti cea mai strategica ! Vazui si ceva blog al matale. Te felicit pentru ganduri si... tine-o tot ase.
Sper ca si dupa vreo 5-6 ani sa ai capacitatea de a te mentine in filosofie. Rar model ca tine... totusi poate doar crud...

Cu deosebita consideratie,
Bro'

Anonim spunea...

Genial, Bebe!!!:))

Schite spunea...

ei...ms "anonim", nu inteleg cat de ironica sau cosiderabila e aprecierea ta, dar totusi apreciez intentia:P
imi doresc ca pe la vreo 30 anisori sa imi public o carte!deci, nu se va stinge "filosofia" din mine!

Anonim spunea...

Conia !
Daca tie ti se pare comica aprecierea mea... inseamna ca mi-am facut o parere gresita. Era cat de serioasa se poate. Ma refeream la modul matale de vedere a lucrurilor. Nu mai sunt multe fete ca tine sau cel putin eu nu am avut norocul sa intalnesc.
In afara de asta, iti urez mult succes in incursiunea prozaica de care te pregatesti.

Sedus si abandonat,
Semneaza Bro'

Anonim spunea...

multi sar gardul

Schite spunea...

atunci, nu-mi ramane decat sa iti multumesc sincer, nu indoielnic!

Schite spunea...

clar, autorule! ar trebui sa fi mandru:))

Anonim spunea...

Bre Conia !

Tu cu mine vorbesti ? Ce autor ? Ce motoare pe injectie ? Singurul lucru pe care-l intelesei de la matale e ca scrii fain pe blogul tau si ca.... esti studenta la fizica.

Scrie, pls mai clar !

Tot Bro'

bala spunea...

Bro' esti retard rau de tot!!! sedus si abandonat...si tu doar atat ai inteles??? cand vii la cluj? cand mai scrii si tu pe blog aci la fractu?

Anonim spunea...

Repet: MULTI SAR GARDUL!!PREA MULTI :((

Anonim spunea...

Bala !

As soon as posible, my friend...
See u there. Poate avem ocazia sa stam impreuna vreodata la un locsor cald, la o patura cu suflet... ceva.

Bro'

Schite spunea...

mai bro' anonim, in paralel cu comenturile pt tine, sunt si comenturi pt autorul blogului!

Anonim spunea...

wooowww.ce tare.Bro,n-ai inteles nimic.

Anonim spunea...

Sa raman trasnit, bro ! E cacealma mare acilea la matale pe blog. Degheaba beau de 3 zile. Tot nu inteleg nik.

Sunt oare eu neintelegator ? Sau voi nu vorbiti pe limba mea ?
Conia ! Esti o strategica !
Bro' ! Esti rasta man !

Ailalti participanti la trafic ! Pazea ca vin !

Bro.

me spunea...

lasa iarba!! si bautura!! ca d'aia nu intelegi!bine lasa-le putin nu mult...conia vorbeste si cumine, care-i las commenturi la ea pe blog!! e asa greu?! TREZIREA!

Anonim spunea...

:))

Schite spunea...

"grele, grele" cu intelegerile astea:)))