marți, 2 martie 2010

Eu o spun frate...

In atentia tuturor sotiilor, amantelor, veveritelor, potailor, iubitelor, fluturasilor, iepurasilor, prajiturelelor, pisoiasilor si cum or mai fi ele denumite:
-- pentru majoritatea (covarsitoare) barbatilor 1 martie, 8 martie, 14 februarie, 24 februarie, pasti, craciun, reprezinta niste sarbatori care nu exista!!!Nu vrem sa existe. Sunt pline de nervi si de reprosuri si alte cacaturi. Toate pentru o eventuala noapte de sex putin mai deosebita.
Trebuie sa cumperi ghiocei de 1 martie.
Trebuie sa cumperi iepurasi de ciocolata de pasti
Trebuie sa iei inimioare de 14 si 24 februarie.
Trebuie trebuie trebuie FUCK--sau pe romaneste MA FUT
Daca nu faci una din asta "Nu ma iubesti" " Nu tii la mine" "Nu insemn nimic pentru tine" si toate blestemele si intreg cerul albastru si senin se prabusesc.
Oare va trece prin cap ca daca vrem as luam inimioare, flori, cadouri si alte cacaturi nu ne trebuie niste date fixe ci niste impulsuri, simtiri, trairi etc?!
Din cati am intalnit ieri si am vorbit : "Ce faci?!" "Ma duc in cacat sa cumpar flori la sotie/amanta/iubita" "Ma duc la draq as cumpar martisor" -- nici unul nu zicea lucrurile astea cu bucurie! Dar nici unul.Durere si apasare.
Am ajuns as ne gandim la sarbatorile astea "Sa mor...daca uit, daca nu iau, iar am scandal acasa" -- presiune, nervi.
Asa ca eu unul doresc sa o mai spun inca 1 data aici desi am spus asta de 1 miliard de ori si cei ce ma cunosc stiu asta: eu nu sarbatoresc nimic din toate astea...pentru mine paste inseamna Isus nu iepurasi si cadouri--de ce sa dai cadouri de Pasti?! Si cine e iepurasul in traditia Pastilor?! Craciunul insemna "liber total" la rupt ficatul cu slanina, porc, salata de beouf, fripturi de porc, taiat de porc, si iar Isus si incalzirea de revelion. Majoritatea restului de sarbatori inseamna: "daca nu iau flori la angajate o sa zica ca sunt nasol" "daca nu iau flori la sotie/prietene/cunostinte/bla bla o sa zica ca sunt nasol" Unde e bucuria?!?!?!
Nu ne trebuie niste date fixe sa va luam cadouri si flori si iepurasi de ciocolata si shit-uri d'astea. Ne trebuie doar impulsuri, trairi. Si cu astea se poate sa fie 14 februarie, 1 martie la fiecare cateva zile....
A da si era sa uit...
1 martie, 8 martie, 14 februarie, 24 februarie, pasti, craciun, reprezinta niste sarbatori care in acelasi timp ofera niste posibilitati extraordinare....dar despre asta alta data! Acum sunt nervos pe ele asa ca nu vreau sa detaliez cum e cand nu ai ocazia sa "impresionezi" o domnisoara si sarbatorile astea sunt motivul perfect.
Numa sa te puna ala cu cornite sa uiti de sarbatorile astea...toate se prabusesc in jurul tau...plansete, reprosuri -- porcule, nesimtitule, ignorantule!
Si inca 1 data: eu ma PIS pe sarbatorile astea! Si nu ma PIS simplu ci dupa vreo 7-8 beri! Daca nu simt, daca nu am un impuls, o traire, ceva...nimik. Blank total.
Mie in schimb imi place foarte mult melodia asta...

10 comentarii:

Anonim spunea...

Bro' ! Sa moara viata mea ! Esti departe rau, bro !Te-au apucat pe tine nervii pe sarbatori ! Lasa prafurile alea....

Anonim spunea...

buna asta...buna...

Anonim spunea...

Cred ca daca nu ar exista sarbatorile, femeile din viata ta (de orice fel ar fi ele) nu ar vedea niciodata o atentie de la tine. Majoritatea femeilor nu asteapta ceva scump sau complicat, ci doar ceva simbolic. In loc sa cumperi o amarata de floare sa o oferi cuiva drag, nu-i mai bine sa cumperi si sa ragai o bere?

Anonim spunea...

Cred ca daca nu ar exista sarbatorile, femeile din viata ta (de orice fel ar fi ele) nu ar vedea niciodata o atentie de la tine. Majoritatea femeilor nu asteapta ceva scump sau complicat, ci doar ceva simbolic. In loc sa cumperi o amarata de floare sa o oferi cuiva drag, nu-i mai bine sa cumperi si sa ragai o bere?

Dedic postului de mai sus :
- FRUSTRATOOOOO !!!! Lasa-ne cu feminisme de 2 bani, amarato ce esti ! Departe de a fi o femeie veritabila... mai denoti si lipsa de caracter.... Ragai a bere ? Dimpotriva, tristo ! A vodka si a scarba de cele ca voi. Atentie vrei ? Ti-am dat. O primavara plina de ghiocei sau de hartii de 1 ron. Atat costa ghioceii. Daca ne-am cunoaste, in loc de un buchet de ghiocei ti-as da 1 ron. Asa macar ai avea liberul arbitru : sa iti cumperi ghiocel sau 2 covrigi brasoveni ?

Nicolae-Gabriel Predescu spunea...

nu va mai insultati...sau macar nu sub anonimat! va rog. in ceeace ma priveste pe mine...stiu cand, cum si in ce fel, femeile din viata mea sa primeasca atentie.stiu eu...:)

una spunea...

daca o sa mai lasi comentarii de genul asta, dupa posturi ca asta, nu o sa mai citeasca nici o fata aici...nici macar sa rada.e primul comment pe care il las dar urmaresc de foarte mult timp blogul tau.scrii frumos. BRO ma face sa rad de fiecare data cand scrie...keep on. parerea mea.

Anonim spunea...

La cerere, bro' revine cu comment:
Sunt profund onorat de commentul vis-a vis de comicul comenturilor mele.
Vorba lu' Paler -Dzeu sa-l ierte:
Daca haita de lupi ar sti ca urletul meu e de fapt un plans... M-ar jupui !!!

Anonim spunea...

Bloggere ! Pls delete commenturi cu insulte. Nu aici, bro' !
La OTV, Antena 1, Canapeaua lu' Maruta... si multe altele...

Scarlett Kirsch spunea...

eu sunt de acord cu tine,cum ca faptul de a oferi atentii cu anumite ocazii este daca nu o prostie,cel putin un gest lipsit de valoare, deoarece pentru a oferi un cadou unei femei trebuie ca aceasta pornire sa vina din interiorul persoanei.

teo spunea...

cica banc :

What do you like most in a woman ?

My dick