vineri, 12 februarie 2010

Extraordinar...Fantastic...Senzational

As fi vrut sa scriu pe un cu totul alt subiect...nu e pierdut oricum.
Asa cum scriu si pe "blogul tematic" m-am hotarat sa scriu mai des. Dar sa trecem la
Extraordinar...Fantastic...Senzational

V-am zis ca am fost la intalnirea preliminara cu fostii colegi de liceu in vederea organizarii intalnirii de 10 ani de la absolvire. Toti colegii frumosi, asa cum am mai scris, superbi, le-am dus dorul.
Cum eu mi-am dezvoltat un alt simt de observatie acum si cum vad lucrurile altfel am fost atent la mai multe aspecte in dorinta de a prinde din urma.

Si vad eu ca o colega, care de altfel nici nu ma asteptam, ca nu are verigheta pe mana. Nici nu ma asteptam sa se fi casatorit...nu am apucat sa stam mult de vorba ca asa a fost modelul. Ne-am pupat, ne-am hlizit si ne-am vazut de ale noastre. Am fost extrem de impresionat ca ne-am mai auzit pe mail, ne-am chiar sunat etc. E de treaba. E faina. E avocat. I se potriveste.

Si primim azi toti pe grup un mail cu fostii colegi cu numar de telefon, loc de munca, ce face, cata iarba taie la caini fiecare, stare civila, chestii d'astea. Documentul nu l-am putut deschide la prima ora ca era ceva xlxs sau ceva de genul. Ca femeile sunt dificile frate si simt nevoia sa fie ele speciale; in sensul ca o colega face un cont pe picasa si la parola foloseste ultima litera din parola cu caps lock de mi-am rupt capul sa imi dau seama de ce nu merge si cealalta are un excel ce a putut fii priceput in 10 ore...asta e. Acceptam femeile asa cum sunt!

Extraordinar...Fantastic...Senzational s-a casatorit Laura! S-a maritat! Dar s-a maritat in adevratul sens al cuvantului! E cu acelasi baiat (fain din cate imi aduc aminte) din clasa a XI-a... Am ramas mut cand m-am uitat pe registrul respectiv.

Si la intrunire a venit fara verigheta pe mana! Ce deducem noi de aici?! Dar ce deducem noi de aici?! Nimik bai perversilor! Terminati cu prostiile.
Asa ca eu ma duc sa fumez...

4 comentarii:

Anonim spunea...

incredibil !!! s-a maritat Lauraaa ??? nu pot sa cred :))) cu ala cu care e de 12 ani ??? cata lipsa de inspiratie :)))

Anonim spunea...

Esti lucid la maxim ! Activatule !

Anonim spunea...

pai foarte bine ca s-a casatorit!! are acoperire!! pupici...

viky spunea...

tu nu ti-ai dori uneori sa ai un blog de care sa nu stie nimeni??.. sa nu te citeasca nimeni?? atunci refularile ar fi reale si totale... eu nu mai pot sa scriu tot ce si cum cred si simt... pt ca si EI citesc.. unde mi-e libertatea???