sâmbătă, 13 februarie 2010

Dragostea trece prin stomac

Articol ce nu poate fi scris pe blogul tematic datorita limbajului si insinuarilor!

Si ce bagam in stomac trebuie sa fie obligatoriu cu efect afrodisiac! Sa mor “io”! Cum nu m-am gandit la asta pana acum?! Tot oferte de smecherie cu fructe de mare cu deserturi complicate cu una alta..rahat. De ziua indragostitilor trebuie sa mananci ceva care sa te ajute sa ti se scoale (sau sa ai tu impresia) (daca simti cumva nevoia?!) si ei sa-i faca chef de “ciufuleala”
Tocmai ce am vazut un reportaj cu “ziua indragostitilor” si ce oferte au pregatit in Felix, pe valea Prahovei si altele. Cica e plin de rezervari! La meniuri afrodisiace. Sunt slab. Sunt singurul care nu a gandit un meniu afrodisiac!! Poate pentru ca mie mi se scoala fara sa am nevoie de alimente afrodisiace...cine stie!? Sau pur si simplu nu ma duce capul?!

Si si-au facut oamenii rezervari la meniuri afrodisiace! Si vad la masa: “vreau o salata dubla de telina! Si domnisoarei inca o portie de stridii sau melci” “Cum nu ai mai mancat?! Baga tu ca ai sa vezi ca o sa iti placa! Daca nu acum cand mananci o sa iti placa mai mult peste 1 ora”. Discutie intre ospatari in oficiu “Moshule le pica astora in sala servetele din poala...femeile sunt numai pe la baie de nu pot sa fac serviciul cum trebuie”. La receptie inventar rapid si inopinant la prezervative “se arata ca nu o sa ne ajunga..” S-au decorat camerele tematic pentru “ziua indragostitilor”. Pai dupa meniu afrodisiac numai de trandafiri rosii, inimioare de plus, probabil lumanarele, nu ai chef...sincer cred ca te gandesti la lubrifianti, catuse, biciuri si altele. Dupa meniu afrodisiac, ai chef sa te ciufulesti de numa si in camera e un urs mare de plus cu o inima de ciocolata . As prefera o pereche de catuse si ceva lubrifiant!

Daca as sarbatori 14 februarie as vrea sa fac dragoste...ca d'aia ii zice “ziua indragostitilor”...nu sa ma tavalesc plin de afrodisiace! Rahat. D'aia nu sarbatoresc “ziua indragostitilor”. Si ca a devenit asa un tabu. Inimioare de plus si lumanari. Am o inima de fier neagra si de lumanari o sa am parte mai tarziu si un meniu pe baza de coliva si colaci.

Eu o sa sarbatoresc Dragobetele! Dragobetele e romanesc! Stiti Povestea Dragobetelui si a Babei Dochia si legendele?! Sunt mult mai faine ca Vallentines Day. O sa ma imbrac in “ficior”, si o sa umblu asa pe strada batand intro toba si anuntand Dragobetele. Si apoi sa veniti sa imi platiti amenda pentru perturbarea ordinii publice!

Va pupa moshu pe voi toti indragostitii...

Bine ca mai e o idee cu Vallentines Day...dar asta e alta treaba. E asa ca esti combinat de curand cu fatuca si asta e cel mai bun moment sa-i arati ca o scoti la restaurant si apoi hopa tzopa in patuc! Sa vezi ce romantic sunt chiar de “ziua indragostitilor” mai ales ca m-am gandit la planul asta! Si anume ca numai in ziua asta te pot baga in pat mai repede ca de obicei.

Totodata vreau sa dau o prima leapsa: cum vezi tu o camera de hotel decorata dupa o cina afrodisiaca?! Leapsa merge deocamdata la Nicu Bendea, la Corina Georgescu, Sergiu Penciu si Viky

4 comentarii:

sergiu penciu spunea...

da si tu o geana pe lobanel sa vezi cele 11 cadouri ce sa nu le faci de sf vali

teo spunea...

doar daca ai p**a mare :))

viky spunea...

bah ce ma faci sa-mi iasa bube pe creier .. mi-ai rupt inimioara.. de plush!! Deci.. pana sa apara V'Day si la noi... nu stia nici dreaq de Dragobete.. Dar cum de fiecare data cand "luam" ceva de la altii (bun sau rau).. hopa.. apar si gigeii contra .. Despre care cred cu tarie ca sunt frustrati... de ce nu puteti sa va distrati de V'Day?? E o super sarbatoare... iar daca nu sunteti de fel genul vesel si iubitor... de ce trebuie sa comentati legat de ziua asta?? De cand lumanarile, inimioarele si bomboanele au devenit ceva "nashpa"?? HUA!!!

Alina Bistran spunea...

Tare articolul..am ras..pana era gata sa mi se "scoale" :)))..puteai sa folosesti si t termenl de zsmotoceala..asa cu zs..ca doar avem minoritati :)..sau era meniul doar pt romani?..bici..lubrifiant..:))
am facut si eu chestie tare aici, casatorie pt o zi..si am acceptat si casatorii gay..ca s-au legalizat in portughezia..si cadou din patea casei a fos..o cutiuta cu vaselina :)
PU