luni, 25 ianuarie 2010

Super şoşonar

Ştiti ce e ala şoşonar?! Ei bine şoşonarul e acel specimen fie barbatesc fie femeiesc care merge la munte/pe partie in pantofi/adidasi, e imbracat subtire, nu stie sa schieze sau nu schiaza bine. Ca specimen femeiesc este acea pitzi care asa cum merge in club ajunge la munte; cu tocuri, buricul gol etc etc. E de ras de el...
Ei bine...duminica am fost superşoşonar!!!
Dupa ce abia am pornit Jeepul de frig, si am pierdut o gramada de timp am hotarat sa nu mai merg la Baisoara la distractie de iarna (adica sa ma dau, impreuna cu cativa prieteni la gunoi -- cu faras d'ala cumparat din Auchan pe partie, sau cu capacul de WC) si la niste vin fiert ci sa mergem undeva in jurul Clujului, sa gasim o "partie" si sa ne jucam. In Feleac aglomeratie mare...nu e bine. Mergem la "Taietura turcului" dar mergem mult in padure si pe coclauri pana pe culme--suntem cu jeepul.
Sus pe culme mai sunt vreo 5-6 persoane care se dau cu placa si cu schiurile. Mama cat au mers pe jos!!! Si se dau cu placa si apoi urca pe jos si tot asa. Mama cat au mers.
Noi ne dam jos din Jeep (care a avut un drum usor fata de ce e invatat sa faca) si coboram cu farasele de gunoi. Se uita ciudat...mai intai la masina cu expresia aia in acelasi timp de mirare (cum au ajuns cu masina aici?!) -- prin padure usurel cu 4x4 fara reductor ca nu era nevoie-- in acelasi timp de indignare. Spre deosebire de mine, care nu am apucat sa ma schimb, restul erau cat de cat echipati de Baisoara. Cobor eu: adidasi albi, pantaloni de trening subtiri, hanorac sport cu gluga, geaca. Si atat. Superşoşonar. Ma pun pe faras si iuhuuuuu.
Superşoşonar. Am zapada si in cur, nu imi mai simt nimic. Dar e fain. Cat ne-am dat noi nu prea s-au mai dat...venisera şoşonarii. Si la final ca sa le arat superioritatea şoşonarului care e imbracat in trening si adidasi, dar care a venit cu masina pana la buza "partiei" ce credeti ca face imbecilul de mine?! Ma sui la volan, le spun celorlalti sa o ia inainte si eu cobor cu masina. Pe cea mai abrupta coborare (care e oricum nimica toata fata de unde merge de obicei Jeepul). Foarte tare.

IMI E RUSINE CU MINE !!!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ai bagat masina pe partie la oameni !!! Sa iti fie rusine !

Anonim spunea...

mai bine ai invata sa vb la tel si du-te sa-ti platesti datoriile!! asta e sfidare pe fata ce faci u!!

Nicolae-Gabriel Predescu spunea...

bagh vaci cu cabine...bai aia care ma sunati pentru 15 euro...si aici ati dat de mine?! respectati frate intimitatea ca VA FUT IN GURA! Aici e blogul meu de refulare deci : SA IMI SUGI PULA pana faci spume la gura!

Anonim spunea...

vad ca iti place sa stai cu ea in gura ... :) ... ce-mi place ca esti nervos ... yuhuu!!!

Anonim spunea...

vaca cu cabina! in gura altora! citeste si niste articole mai vechi....
http://predescugabriel.blogspot.com/2009/08/crescut-rata-sinuciderilor.html

http://predescugabriel.blogspot.com/2009/09/vreau-sa-vadsunt-curios.html

nu sunt nervos.

Anonim spunea...

nu-ti pot spune decat ca nu este chiar asa cum iti imaginezi u ... pacat ca nu sunt ceea ce crezi .... search ... search ... think ... think ...

Nicolae-Gabriel Predescu spunea...

ca alta ocupatie nu am decat sa ma gandesc la tine...te flatezi! la cate am pe cap cu siguranta numai la tine ma gandesc. nu mai pot sa dorm...esti praf indiferent cine esti! ANONIMULE ...va ascunteti ca soarecii in spatele unor identitati false. sictir!! ca deja mi-ai ocupat prea mult timp