marți, 13 octombrie 2009

Tot de fotbal de la BRO...


Aseara ma uitam la TV unde erau invitate 2 frumoase care iesisera cu Mutu la carciuma. Caz rar.
Ieri au spart audientele cele 2 vampe. Pe toate canalele. Au migrat ca o boala venerica de la un trust de presa la altul. Culmea e ca se schimbau de toale... asta ma mira foarte mult tinand cont de faptul ca o zdreanta se schimba in cel putin 1 ora si ele din 30 in 30 de minute apareau pe sticla, din cealalta parte a Bucurestiului. Mi se pare ceva bizar... banuiesc ca oricum nu au mancat nimic ieri toata ziua.

Scopul lor : una sa-si faca reclama la clubul pe care "il detine" in Ibiza si cealalta...care fusese intr-o trupa de care nu am auzit...acum vrea sa cante singura...sau sa-si formeze alta trupa...de care sa nu auzim....

Despre ce se vorbea : au fost in oras si au stat la masa cu Mutu... s-au consumat bauturi alcoolice... si Mutu e vinovat...nu ele... ele doar au fost acolo invitate de un prieten comun... super tare !
Adica... se dicuta despre nimic.
Cine sunt ele ?
Cine e Mutu ?
L-a dat afara de la nationala... Care nationala ?

In fine... fac audeinta fara cel mai mic efort. Eu unul nu prea inteleg audienta asta... am sursele mele de masturbare... am pornhub si redtube... sincer... mie imi ajung ! Ba dimpotriva... ma dovedesc subit !

Intre timp guvernul pica... sau nu...
Si... ce e cel mai important... vine iarna...incepe gerul... a @#$%^ p@#$ soferul !

3 comentarii:

Anonim spunea...

xhamster.com ai omis

razvi spunea...

state de romania?! ce zici

Anonim spunea...

razvane !
state de romania e cel mai strateg ! protv ! te iubim ! promoveaza ciorile si tigania !!! maneaua la maxim !!!