miercuri, 14 octombrie 2009

Sunt obosit

Sunt atat de obosit incat nu ma mai pot concentra la lucruri care inainte imi luau cateva secunde sa le rezolv. Trebuie sa stau sa gandesc...Inainte ma ma concentram la 3-4 lucruri in acelasi timp luand deciziile in secunde. Acum stau si le rumeg pe fiecare in parte, rezultatele fiind uneori mai aiurea decat atunci cand luam deciziile in secunde.
Imi suna telefonul non stop. Multa lume e obisnuit a ca "se rezolva" si asteapta de la mine rezolvarea. E drept ca acum simt ca mi-am luat atatea angajamente pe care daca nu ma pot concentra 100% nu le pot tine. Daca as fi la 100% ar fi lejer. Am invatat de asemenea lumea ca "se rezolva". Acum e mai greu sa le explic ca nu se rezolva asa repede.
Vreau sa ma duc sa dorm 2 zile non stop, fara telefon, fara nimic. Nu se poate...
Mi-am luat vitamine, calciu si magneziu. Vreau sa revin la 100%.Repede.

2 comentarii:

razvi spunea...

rupe-ti piciorul...si asa vrei sa il operezi! sa vezi iar liniste :))

Anonim spunea...

Aventuri in cotidian - RELOADED

Recent am dezvoltat o noua modalitate de petrecere a timpului liber... timp liber.. sa dam o definitie :
- acele ore pe care nu le petreci in interesul firmei si pe care nu le dormi.
Somnul nu poate fi privit ca timp liber... mai degraba o slabiciune a organismului... O constrangere... ceva mai mult decat necesitate... SOMNUL NU E TIMP LIBER. E O OCUPATIE CONSTRANGATOARE CA SI MUNCA ! E CEVA CE NU VREI SI NU ITI FACE PLACERE... E CEVA CE TREBUIE CA ALTFEL MORI - CA SI MUNCA. E CEVA CE TREBUIE FACUT CU SAU FARA VOIA TA - CA SI MUNCA ! MEREU POTI GASI CEVA MAI BUN DAR ESTI CONSTRANS SA O FACI - CA SI MUNCA. Si... ca beleaua sa fie mai mera: Somn fara munca nu merge si nici de munca nu esti bun daca nu ai dormit. Astea doua activitati ne papa cel putin 80% din viata. Mai raman 20% timp liber !
Din cei 70 de ani de viata pe care un om poate sa-i duca ( asa spun statisticile ), omul are 20% timp liber. Sa nu mai punem la socoteala ca se spala si se si pregateste de munca... mai pierde si acolo 5%.

Concluzia : Avem 15 % timp liber !!!

Cum pana acum imi petreceam timpul liber prin biblioteci, scoli si cenacluri, de acum inainte, constient de cele mentionate mai sus... am sa mi-l petrec in voie.
Cum din cuvantul voie deriva cuvantul voiosie - am sa-mi petrec timpul liber in voiosie... adik.. fumat complet.
Am ajuns in stadiul in care pot stabili doza optima pentru joint numai dintr-o privire. O rulez cu ochii inchisi, in masina, din mers. Sunt suprem, Bro ! Am devenit guru in toata puterea cuvantului. Sunt voios si asta ma bucura, ceea ce iti doresc si tie !