vineri, 9 octombrie 2009

Incerc...incerc


Sa il conving pe fratele meu sa scrie...in stilul lui caracteristic. M-am oferit chiar sa-i ofer o sectiune speciala la mine pe blogul tematic dar ne-am dat amandoi seama ca nu ar merge...Nu reusesc sa il conving sa scrie asa cum o face el domne'. A scris intr-un timp si avea ceva vizitatori pentru inceput dar nu prea avea commenturi. Nu a inteles ca nivelul commenturilor nu dau neaparat traficul...pe care i l-am aratat. Sau s-a certat cu careva din cauza blogului si l-a inchis. Dar l-am convins sa scrie din cand in cand aici. Iata inca o monstra:

Bro !

Esti cel mai rasta bro pe care-l am!
Datorita tie am sa devin un ganja guru ! Dupa ce am vb ieri la tel am pascut ceva si am plecat cu masina sa-ti dovedesc recordul. Nici o sansa. M-am intalnit cu niste amici si m-au luat cu japca acasa.
Incerc si in seara asta .
Pana la urma sunt convins ca te fac !

Se da lege rutiera cu puscarie pentru spritati la volan !
In curand cred ca vom sta cu totii la masa vreo cateva luni. Team building intre gratii. Imagineaza-ti cum 7-8 directori, manageri si alti omologi vor sta la table si la rummy alaturi de ultimele ciori si ultimele scursuri ale societatii. Cred ca o astfel de incursiune in mizera societatii pentru unul care a gustat una mica va deveni ceva la ordinea zilei.
Imagineaza-ti ca te suna un customer pentru dispatch... si nu-i raspunzi. Cum revii din starea de alcool si puscarie il suni :
- Ma scuzati, dle customer... tocmai ce am iesit de la puscarie...am ciupit acum 6 luni 2 beri cu un coleg. Norocul meu ca am fost pe Rudului, ca p-ala l-au dus la Poarta Alba si nici acum nu a facut achizitii de folie pentru livrare Dvs. !
Puscaria ne strica !
Indiferent cat de corect esti, ce educatie ai si ce tendinte... imagineaza-ti ca stai in camera 6 luni cu unii cu obiceiuri de cioara. Clar ca te strica influenta.
Pentru ca puscaria sa aiba intr-adevar efect de reinsertie ar trebui ca la intrare sa se tine un casting. Privatii de libertate trebuiesc grupati pe stil. Se vor da examene grila cu urmatoarele intrebari:
- De cate ori va spalati pe dinti/saptamana ?
- Cu masturbarea cum stati ? Scrieti scadenta.
- Cate dusiri va sunt necesare/saptamana ?
- Ce fel de filme preferati ?
Pentru a evita scandalurile care pot degenera e necesara si urmatoarea intrebare : - Trisati la carti table sau rummy ?

Apoi, pentru a se evita de-gramatizarea detinutilor ar trebui date examene gramaticale ca in clasa a 6-a... alea cu subiect-predicat si acordul intre acestea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai des!!!!!!!!!!!!!! scrieti mai des!!!!

Anonim spunea...

incerci sa te indrepti spre drumul cel bun

bob spunea...

incerci sa te indrepti spre drumul cel bun