luni, 12 octombrie 2009

Fotbal

Am ajuns sa avem meciuri grele, derby-uri, cu Feroe, Adzerbadjan, Letonia, probabil ca am avea un meci greu cu Vaticanul daca ar avea echipa de fotbal...
Egalii de mai demult ai Argentinei, invingatorii Columbiei, spaima Angliei, ma rog si alte rezultate extraordinare, am ajuns sa ne temem de Feroe. Eu unul ma tem!
Am cautat toata dimineata imaginile alea cans Sinisha Mihailovic in scuipa, il flegmeaza, pe Mutu in ureche...aia merita acum si Mutu, si Chivu!
Marii fotbalisti ai Romaniei! Liderii unei generatii ratate! Sa fiu fotbalist as fi preferat de 1000 de ori sa frec banca sau sa fiu la limita locului in lotul national din '90 pana in 2000 decat sa fiu titular acum!
In indolenta lui fantastica, Mutu mai ia si galben intentionat sa nu poata juca cu Feroe! E prea josnic pentru el...Chivu la fel. Sictir gunoaielor! Meritati sa va scuipe o tara intreaga gunoaielor!
Toata ziua la televizor, toata ziua in ziare...ala de la scrima saracu, si-a pierdut dintii, e mort de foame, face cinste romaniei dar habar nu am cum il cheama...campion mondial! il admira un glob intreg, noi scriem de tatuajul lui mutu. Sictir.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Clar, Bro' !

Aseara ma uitam la TV unde erau invitate 2 frumoase care iesisera cu Mutu la carciuma. Caz rar.
Ieri au spart audientele cele 2 vampe. Pe toate canalele. Au migrat ca o boala venerica de la un trust de presa la altul. Culmea e ca se schimbau de toale... asta ma mira foarte mult tinand cont de faptul ca o zdreanta se schimba in cel putin 1 ora si ele din 30 in 30 de minute apareau pe sticla, din cealalta parte a Bucurestiului. Mi se pare ceva bizar... banuiesc ca oricum nu au mancat nimic ieri toata ziua.

Scopul lor : una sa-si faca reclama la clubul pe care "il detine" in Ibiza si cealalta...care fusese intr-o trupa de care nu am auzit...acum vrea sa cante singura...sau sa-si formeze alta trupa...de care sa nu auzim....

Despre ce se vorbea : au fost in oras si au stat la masa cu Mutu... s-au consumat bauturi alcoolice... si Mutu e vinovat...nu ele... ele doar au fost acolo invitate de un prieten comun... super tare !
Adica... se dicuta despre nimic.
Cine sunt ele ?
Cine e Mutu ?
L-a dat afara de la nationala... Care nationala ?

In fine... fac audeinta fara cel mai mic efort. Eu unul nu prea inteleg audienta asta... am sursele mele de masturbare... am pornhub si redtube... sincer... mie imi ajung ! Ba dimpotriva... ma dovedesc subit !

Intre timp guvernul pica... sau nu...
Si... ce e cel mai important... vine iarna...incepe gerul... a @#$%^ p@#$ soferul !