vineri, 10 iulie 2009

Noutati, dezgust si proprietati

Am slabit. De luni pana azi am slabit!! Camasa roz care abia ma incapea si e strampta pe piept(muschi) si burta(bere) sta acum pe mine foarte decent! De luni iau ceva pastile--nu va zic ce si cum pana nu termin, mananc cam tot ce vreau si cum vreau si slabesc. Culmea e ca ma simt si bine cu cateva exceptii.
Vreau sa merg pe 18 iulie la Sibiu la artmania.ro la concertul Nightwish.Nu stiu daca o sa merg dar imi doresc foarte mult lucrul asta.
Sunt dezgustat si scarbit de Guvern. Am mai spus faptul ca sunt portocaliu dar parca uneori imi vine sa urlu...Ministrul turismului cerseste efectiv reclama printr o scrisoare deschisa postata pe site-ul lor. Jalnic. Strigator la cer! Nu ar fi o mare problema sa ceri ajutorul presei pentru o cauza buna; dar nu asa...nu ministerul turismului care nu face nimic si cheltuie de rupe normele pe rahaturi! Am scris pe tema ministerului pe www.gabrielpredescu.ro in sectiunea national mai multe articole in timp. Aici e scrisoarea deschisa. Rusine Ministerului Turismului cu cheltuielile voastre si cu cersitul vostru!
Alta sursa a scarbeniei si a intrebarii/afirmatiei "Doamne in ce tara imi creste copilul--in ce tara vreau eu sa fac performanta, sa excelez"...Andreea Vass--consilierul primului ministru pe teme economice si-a dat seama in sfarsit ca situatia e de kakat, si gaseste o solutie excelenta: lanseaza pe blogul ei un concurs: "Concurs de criza" --o idee, o cina, o ordonanta. Esenta e ca noi cetatenii care le platim salariile, noi, tot noi sa le dam lor solutii si idei de a ne scoate din criza!Pai voi la ce penele papagalilor sunteti magh acolo?! Cu alte cuvinte imi spune mie ca e depasita de situatie si ca are nevoie de ajutor...da-ti demisia, renunta la salariu si angajati oameni competenti!Tehnocrati! Asta e ideea mea prinipala: angajati oameni tehnocrati, specialisti! Si a doua ar fi: nu mai furati!SI pentru ideile astea vreau si permiul: o cina cu Andreea Vass in biroul ei de la Guvern...mai bine fac o laba! Sau sa ma duc si sa ma imbat critza?! Aici e consursul
Singurul lucru aflat in proprietatea Gabriel Predescu este o hota bimotor wirlpoll sau cum se scrie. E mistho rau. O vand; sau o dau cui vrea numai sa o vad mergand, cu horn(nu are), si sa am voie sa o vizitez...sa-i mai duc o bomboana, sa-i curat filtrele...asa de dragul vremurilor trecute. Si mai dau ceva: toate creditele mele desi nu am nici o proprietate!

Niciun comentariu: