miercuri, 1 iulie 2009

Barbatie barbatie...

Azi chiar ca am fost scarbit. Cat de josnic ca fi ca barbat sa faci ce a facut BOUreanu?! De fapt cred ca si cuvantul frustrare si-ar fi gasit un loc bun. Nu ma intereaza cine avea sau nu dreptate. Chiar nu conteaza! Dar ca barbat, sa ramai fara argumente si sa-i spui unei domnisoare/doamne (habar nu am) "domnishorica" in bataie de joc si apoi cand ea iti intoarce vorba sa-i pomenesti ca "discutam de sotie sau de AMANTI?"...josnic.Si de la cine?! =))
Dar iata aici filmuletul...

REALITATEA.NET - Ceartă în Parlament, în timpul audierilor din cadrul Comisiei de anchetă în cazul Ridzi

Cine vorbeste de amanti si amante?!
Hai sa va reamintesc o faza: acum ceva timp, Boureanu a fost parasit de sotia de atunci pentru AMANT! Care culmea amantul era chiar NASUL lor!

Barbatule care esti tu barbat si mai ales ca esti barbat...oricine e liber sa aibe cate amante/amanti doreste si mai important POATE! Si poate ca Olteanu (ca acolo batea) chiar nu e amantul ei ci IUBITUL.
Boureanule! Badaran de asfalt...sa te folosesti de viata particulara in halul asta atat de josnic. Poti sa iti iubesti amanta/amantul mai mult decat sotia...si atunci nu mai e amanta! Vita imbecila...dar oricum stii numai tu!

Niciun comentariu: