vineri, 23 mai 2008

Stand-up comedy

Asa cum scriam intr-un articol mai jos, sunt mare fan stand-up comedy. Tristete mare ca nu aveam asa ceva in Cluj Napoca. Nu mai stiu exact in ce zi am fost in Obssesion si a fost un astfel de show cu niste baieti din Bucuresti. Show-ul dragut el in sinea lui dar extrem de multe trivialitati. Cel putin pentru gustul meu cam multe. Din cate am vorbit cu cei din sala pe care-i mai cunosteam aveau aceeasi impresie.
Dar de Joia asta....Bucurie!!! In fiecare joi cu incepere de la ora 21, in Club Chiron, pe Clinicilor colt cu Piezisa, are loc un super show. Nicu Bendea (e articol mai jos) face spectacol! Super umor; si destept, si ascuns, si pe intelesul tuturor; beton. Umor "ardelenesc". Trivialitati cat ii sta bine unui astfel de show dar spuse cu foc, din suflet, nu sunt spuse doar asa ca lumea rade la trivialitati! Clubul super ok pentru astfel de spectacole.
Bucurie!! Dar cum sa fac eu sa stau in fiecare Joi pana la final?! Aseara am plecat mult innainte de final "om casatorit....viitor tatic" super momentul! O sa o iau si pe sotia mea dar e cam mult fum acolo pentru ea. 1 data, sa se convinga ca e ok. Apoi Joi va fi declarata, in familia Predescu seara stand-up comedy!vinerea avem boys night out... cam mult 2 zile...urmeaza "cunoaste-ti cartierul"-inspre sud ca in nord am fost.
Gata cu vorba!
Asa ca hai voi astia care mai pierdeti timpul pe blogul meu, cum si eu il pierd pe al vostru, ne vedem joi seara acolo.
Felicitari Nicu!

Niciun comentariu: